Mennyire gyakoriak az egerek által terjesztett betegségek? (tudásbázis)
Ez egy abszolút belvárosi, soklakásosos ház volt.Állítólag sok-sok patkánnyal.Azóta utána olvastam a neten, és a vizeletükkel fertőznek.
Hát igen!Az ember rémségeket hall, hogy a bolt raktáraiban mik történhetnek. Én májkonzervet nem bírtam évekig megenni, mikor meghallottam, hogyan készül. Nem a vezetés, nem a gyár, hanem a munkások részéről.
Mindent le kell mosni amit beteszel a hűtőbe, a tejeszacskót, a tejfölös dobozt, az üdítős üvegeket...mindent.
A lisztet, cukrot azonnal a tároló edényükbe kell áttölteni, a zacskókat ki kell dobni...
Figyelni kell az ilyesmire.
Ahol rend, tisztaság van, és ügyelnek a higiéniára, ott is előfordul ilyesmi.
Én a levegőből kaptam meg azt a fertőzést, amit szintén az egerek hoztak. Lebontottak egy házat a szomszéd utcában és az egerek berágták magukat az üres lakásunkba, míg egy hétig nem voltunk otthon.
Egy egész napot takarítottam, hipóztam, fertőtlenítettem, másnap már 40 fok feletti volt a lázam ... Nagyon kemény küzdelem volt, mert nem tudták levinni a lázam napokon keresztül.
Végül is akkor kenyeret se együnk,mert a pékségek nyüzsögnek az egerektől,és a lisztbe belemásznak,belepisilnek,belekakilnak. Én még tanuló koromban a kenyeret kellett vágdosnom,és a franciakenyérben,bele volt sütve egy egész egérke. Szóval....
Sőt az egyik ismerősöm a melegszendvicskrémbe talált egyet....
Egerek mindenhol vannak.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Pajzsmirigy betegségek és egészséges életmód
- Milyen betegségek után jár emelt családi pótlék?