Mennyire gondolják komolyan az emberek ezeket a kijelentéseket? (beszélgetés)
Baz.. Ember.. Már a pali is írja keress fel orvost..
vágod a zaklatást?
Én is azt mondom, hogy keress fel egy orvost vagy pszichológust. A hiperérzékenységed miatt. Nem akar tőled semmit, fogadd el és keress egy jobbat.
-ma este is lesz találkozóm valakivel, akivel lesz egy gyönyörű esténk
Mondd neki erre, hogy ez téged nem érdekel.
Vagdalkozik.
Mi nem tudjuk, mire reagált így, de ha felzaklattad, akkor nyilván komolyan gondolta az adott pillanatban azt, hogy kezeltetni kellene magad.
Az 1000 és a 100 lehetőség nyilván költői túlzás.
Akárhogy is van...
hagyd békén!
"Engem nem bántott meg ezekkel"
Nem? Mégis miket mondjon még az a szerencsétlen, hogy felfogd végre, hogy nem kellesz neki?
"-menj, keress fel inkább egy orvost, nem vagy normális…"
Tekintve az itteni jelenlétedet, ezt biztosan komolyan gondolta.
Elképzelni sem tudok "csak" ismerkedési fázisban (vagy akármilyenben) ilyen megnyilvánulást.
Nem feltételezem,,de vagy nagyon kiakasztottad(ez sem mentesíti)vagy nem 100-as.
Nem neki kellett volna törölni ,,hanem neked,, azonnal!
Ha kiírtál róla egy fórumot, akkor mégiscsak megbánthatott valahol mélyen, nem? Ha át tudtad volna engedni a füleden, akkor nem is foglalkoznál vele.
Szerintem azt kéne tenned. Dühében sok mindent mond az ember, hogy sebeket ejtsen a másikon, ilyenkor ezeket nem szabad felvenni.
Nem akartam vitát, csak szerettem volna megérteni őt, de valamiért feldühítettem őt. Nem voltunk együtt, csak ismerkedtünk, viszont olyasmiket vágott hozzám, hogy
-1000 jobb nekem nélküled, mint veled
-azt hiszed, hogy olyan szerencsétlen vagyok, hogy nem találok más nőt rajtad kívül
-legalább 100 nőt ismerek, akivel eltölthetem az időmet, ha unatkozok vagy akarok valamit
-ma este is lesz találkozóm valakivel, akivel lesz egy gyönyörű esténk
-menj, keress fel inkább egy orvost, nem vagy normális…
Egyszerűen nem tudom ezeket a kijelentéseket hova tenni. Töröljön, tiltson le, de mi értelme van ilyesmiket hozzávágni a másikhoz. Engem nem bántott meg ezekkel, de akkor mégis mi értelme az amolyan szuper vagyok, tökéletes az életem, mégis bizonygatnom kell dolognak?
További ajánlott fórumok:
- A barátom nyaral, 3. napja nem jelentkezik, mit gondoljak?
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?
- Mit tennél ha az anyósod kijelentené, hogy neki köszönheted hogy van gyermeked...
- Tanyára költözni, kicsit másként, mint gondolják...
- Márciustól csak 1 havi gyógyszer írható fel? Komolyan gondolják?
- Miért gondolják az emberek, hogy a másiknak be lehet szólni, utasítani, stb.?