Mennyire érdekli a pasikat, hogy ott lent milyen egy csaj? (beszélgetés)
"Én nem merném az arcukba tolni mosdatlanul."
Mert nincs önbizalmad? Ne tarts semmitől! Elmondom hogy a punciért rajongó fiúk hogy csinálják. Van ugye a csókolózás, aztán a nyakcsók, a fülbe forró lehelet majd megyünk lefelé előbb a cickók és ha nincs tiltakozás haladunk a cél felé. Azután bugyin kívüli vénuszdomb simi, majd végül benyúlunk a bugyiba. S ha ott finom szaftos már a punci, akkor elkezdhetjük a játékot a kis gyönyörűséggel. Felfedezzük egyelőre vakon a nagyajkakat a kisajkat s a csiklót.Egy kis gyengéd kényeztetés után mutató újjal behatolunk a hüvelybe. Így már elegendő mintát gyűjtöttünk és irány a kezünkkel vissza. Majd egy újabb nyakcsók leple alatt átkarolva az "áldozatot" megszagoljuk az ujjunkat.Ha szerencsénk van akkor mennyei, őrülten izgató punciszagot érezhetünk. Ha nincs szerencsénk akkor egy majdnem szagtalan , testápoló, vagy tusfürdő illatú un. kihipózót puncit találunk. És akkor már tudjuk hogy jó lesz jó lesz de valamit elvettek tőlünk. Mint a kiskrampuszoktól mikor megkapják a nagy műanyag dömpert de a cukorka elmarad. :-)Ja és van olyan is amikor lemondunk az orális kényeztetésről.De ez nagyon nagyon ritka. Tapasztalatom szerint olyan 47 az 1-hez
Szóval nem csak a lányok tudnak ravaszkodni. :-)
Lyaly tom'🤗
Futok is narancsvirágot szedni. 😍
Nincs ebben semmi különös. Én is mindig cipőben és zokniban járok. Pedig semmi baj nincs a lábaimmal. Csak nem tartom túl férfiasnak, mikor valaki szandiban vagy strandpapucsban slattyog az utcán.
Senki ne vegye magára kedves férfiak, ez csak az én hülyeségem, mindenki olyan lábbelit hordjon nyáron, amiben jól érzi magát.
Idézet a GYK ról."
Hát most lehet röhögni meg poénkodni a "ne fürgyél le" mémmel, meg hasonlókkal, nekem akkor a legédesebb a punci íze, ha eltelt legalább pár óra az utolsó fürdés óta. Nemhogy nem zavar, ha kicsit "punciszaga" van, hanem sokszorosa a vonzereje úgy. Néha külön kértem a volt barátnőimet, hogy ne mossák meg magukat, vagy csak minimálisan, mert én így gerjedek rájuk igazán. Eleinte kicsit vonakodtak, de miután már megismertek, és látták, hogy ez nem csak valami hülye bókolás vagy szubmisszivitás, hanem valódi vágy, már élvezték, hogy velem nyalatták tisztára magukat."
Maximálisan egyet értek vele.
Engem érdekel ez a kor, pár hétre odacsöppennék.
Szeretem a régi francia kalandfilmeket is.
Nyugodj meg, szinte teljesen mellékes, hogy milyen a puncid ha szeret és kíván a pasi. Ugyanúgy nem fogja lehervasztani ha nem vagy tetőtől talpig frissen szőrtelenítve.
Találkoztam már több féle puncival, a babától a salátáig, de mindet imádtam.
Kívánom neked, hogy találj egy olyan pasit aki él-hal érte, hogy kényeztethesse, nyalogathassa, belehatolhasson.
Akkor te is könnyebben elfogadod.
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza szerintetek a pasikat a mai szemtelen tinikbe?
- Miért zavarja a pasikat az, ha a feleség esetleg a napi robot után éjfélig a gép előtt ül, és netezik?
- Ennyire nem érdekli az embert a másik?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?
- Miért nem érdekli a férjem mit érzek?
- Mit jelent az, ha egy fiú lusta a csajozásban?