Mit jelent az, ha egy fiú lusta a csajozásban? (beszélgetés)
Na, itt b..sza el minden nő. Hogy majd ő megváltoztatja a pasit, meg majd őérte lefog mondani dolgokról, szokásokról.
Csináld! Mássz rá, fogd meg magadnak!
Csakhogy egy alkoholista nem a te két szép szemedért fog lemondani az ivásról.
Néhány hónap, és itt fogsz sírni, hogy mennyire nem lehet elviselni.
Nem lusta, csak nem érdekled.
Nem fog. Tehát vagy elfogadod így ahogy van, vagy bele se kezdj, ha nem akarsz szenvedni!
Tudod, mindenki olyan virágot szagol, amilyent szakít.
Az hát ,meg se kell mozdulnia mennek utána a csajok így is :)
legyen szerencséd,de ne ringasd magad ábrándokba.ott volt az öcsém.nagyon szerelmes volt,szép felesége,két szép gyereke volt,rendezett körülmények.mégsem tudott szabadulni.
Egyébként jó dumája van, humoros, jókiállású pasi. Nem egy lecsúszott alkoholistát kell elképzelni, aki lepukkant rongyokban jár és a hányásában fetreng :)
Sajnos már túl sokat gondolok rá, várom a lehetséges találkozásokat, hogy hátha ott lesz ahol én. Hátha összetalálkozom vele.
Tudom, hogy én nem változtathatom meg, de miattam hátha megváltozna ha összejönnénk. Mert én fontosabb lennék neki mint a sörözés. Akár. Ha.
Elég nekem egyszerre csak egy embernek megfelelni: magamnak. Kiöregedtem abból a korból, mikor másnak is akartam tetszeni. Szerintem az a baj, hogy a kamaszok hihetetlen módon egymás lelkébe tudnak gázolni e téren is, aztán a testképzavartól, önértékelési hiánytól megszabadulniuk nagyon nehéz. Már az is furcsa, hogy itt is felvetődik a probléma: nem kell mindenkinek edzőteremben sinylődni, lehet más sportot is űzni, de azt a saját egészségünkért, ne megfelelési kényszerből.
Hmmm... biztosan, mivel nem nézek tévét így nem tudom. ;) Legutóbb, kb. tíz évvel ezelőtt még mekis kaját és Colát reklámoztak. Nekem elég az is, hogy a családomból mindenki cukorbeteg rajtam kívül, s csak én diétázok. Na, de ez már más téma.
Ja de itt nem arról beszéltem, hogy neked mi fog tetszeni. Nem az a lényeg, hogy arra befolyásol a média, hogy neked a kigyúrt pasik tetsszenek. Hanem arra, hogy azt hidd, hogy a fiúknak a modell lányok tetszenek.
A TV pont ugyanúgy tele van egészséges kaja hirdetésekkel. Sőt. Szóval ha te egészségesen akarsz táplálkozni az sem véletlen. ;)
Ha nem jelölt be a facebookon, tuti, hogy semmi esélyed nála. Ne álmodozz!
A baj az, hogy sokszor az alapvetően nem rossz szokésokat is meg akarja a másik változtatni, csak mert nem tetszik neki.
senkit nem lehet megváltoztatni.esetleg ideig-óráig,amíg talán erőt vesz magán,vagy megjátssza,de az alapvető tulajdonságain,szokásain ha egy százalék tud változtatni.már,ha rosszak.
Nem viselkedne máshogy. 40. 50 évesek sem viselkednek máshogy. Egy barátnő semmit sem változtat a helyzeten. Csak otthon kuksolnál és szenvednél miatta. Hagyd már. Keress mást.
Ne ess abba a hibába, hogy majd Te megváltoztatod, meg a rossz haverok viszik bele. Mondjuk, ha ezt meg akarod tapasztalni, senki nem tud megállítani.
Poénosan azt emlegette már több story-val kapcsolatban is, hogy amikor illuminált állapotban volt, miket csináltak a haverjaival. De elhessegettem, mert haverokkal szerintem minden férfi elsörözget. Főleg ha nincs neki barátnője. Lehet ezért iszogat jobban. Ha lenne, talán máshogy viselkedne.
Kettesben még sosem találkoztunk, mindig csak ismerősi körben, de volt már hogy kettesben félre húzódtunk beszélgetni.
Akkor minden szempontból felejtős. Hadd izguljon a focira, haverokra, meg a piára.
Én úgy gondolom, hogy vannak azok a maguknak való, rosszul szocializált, azaz ismerkedésre sehogy sem, így ismerkedésre képtelen egyedek, akik ha be is jön a csaj, tehetetlenek, mert nincs hozzá elég eszük, hogy csinálják, inkább hagyják és hülyülnek a haverokkal. Ha egy ilyet előbb-utóbb felszed egy csaj (mert csak így lehet velük összejönni) akkor annak a csajnak nem sok öröme lesz benne.
Ez nem túl bíztató. A piálás része kifejezetten aggasztóan hangzik.
ha annyira érdeklődne utánad, már tudnál róla. A foci meg a haverok nem egy visszatartó erő azért a pasi részéről, ha tényleg érdekli egy csaj
Ez mit jelent, mennyi ideje ismeritek egymást, és milyen gyakran találkoztok úgy, hogy csak ketten vagytok?
Meg, hogy a csajok nem tolerálják, hogy focizik. Ha meg nem focizik, akkor meccset néz a haverjaival és piál.
Úgy értettem a kérdést, hogy megismerkedtem egy pasival egyszer egy buliban. Vannak vele közös ismerősök és eddig 3 alkalommal találkoztam vele. Nekem az vele a megérzésem, hogy a vonzalom megvan köztünk de se fb-n nem jelölt be, sem a számomat nem kérte el. Beszéltem egy ismerősével és azt mondta róla, hogy ő lusta a csajozásban, már amennyire ismeri. Meg, hogy a focinak él, az a hobbija.
Vagy nem talál hasonlót magához. Pl a leggyakoribb ellentét az otthonülős vs bulizós...
Ez az, de a szerelem meg kell, anélkül én el nem tudom képzelni a kapcsolatot. Lutri, aztán meg vagy bejön vagy nem.
Köszi! :)
Amennyiben a lány még a senkije, nem önzőség, hanem preferál. Minden, vagy helyesebben a legtöbb ember saját maga számára a legjobb döntést igyekszik hozni.
Persze, aztán van aki átesik a ló túloldalára, öreglány, vagy agglegény marad, mert nekik senki nem felel meg. Ilyenek is vannak, akik csak önmagukkal jönnek ki.
Vagy kissé önző a szabad idejének eltöltését illetően.
További ajánlott fórumok: