Mennyire befolyásolja ez a kapcsolatot? (beszélgetős fórum)
Lehet rendezni valahol egy családi ebédet, kávézást, beszélgetést, és ezt követően ráérsz kitalálni, hogyan tovább.
Vagy keress dublőrt 🙂
Nézd, szerintem, ha nem troll vagy, akkor vedd komolyan ezt a dolgot. Ne erőltesd ezt a bemutatkozós témát, ha előkerül, mert rákérdez, akkor mondd el, hogy neked ez egy nagyon kellemetlen téma, rettentően szégyelled és nem akarod bemutatni a családod, mert neked lenne kényelmetlen érzés és nem akarod ezt átélni. Mondd el neki nyugodtan.
Ha ebben hazudsz, és azt meséled, hogy minden a legnagyobb rendben, de szakítanotok kell, mert hangosan fingik a kanapén, akkor másban is hazudni fogsz majd és az senkinek nem tesz jót.
Az előző párom anyukájával 10+ év alatt egyszer találkoztam. Ő is mondta, hogy gáz, én is ezen a véleményen voltam, de kérlelt minket, hogy találkozzunk egy hétvégére és így történt végül. Nem bántam meg, de nem kapálóztam, hogy legyen még találkozó :D
Az én szüleimhez is problémás menni, ritkán megyünk oda mi is, inkább a mostani párom szüleihez járkálunk. Szerintem ezt meg lehet beszélni.
Nem kell erőltetni a találkozót egyik részről sem, adódni fog egy alkalom úgyis. Az előző párom anyukájával se azonnal találkoztam, hanem eltelt vagy tíz év mire összejött a találkozás.
Most mondhatnám, hogy ha szeret a párod, akkor ezzel együtt fog szeretni. De nem mindegy, hogy mi az amit szégyellsz. Lehet, hogy csak te túlzod el a dolgot. Mit szégyellsz?
Beszélhetnél neki őszintén az ezzel kapcsolatos érzéseidről, és felkészítheted arra, ami vár rá, ha hazaviszed.
El nem tudom képzelni, hogy ne mutassam be a szüleimet a páromnak, és szerintem elkerülhetetlen is, ha hosszú távon gondolkozol.
Gondolom a párodnak is feltűnne egy idő után, hogy vajon miért nem ismer senkit a családodból, és az találgatásokra ad okot, ami nem lesz kedvezőbb, mint a valóság...
További ajánlott fórumok:
- Munkahelyeken mennyire gyakori, hogy kapcsolatok szövődnek?
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- Mennyire müködhet egy kapcsolat ahol a nő 10 évvel idősebb?
- 21 év korkülönbséggel mennyire van értelme egy kapcsolatnak, mennyire lehet komoly?
- Parfüm, mint befolyásoló a kapcsolatban:)