Mennyibe kerül egy kutya tartása havonta? (beszélgetés)
A keverék kutyák sokkal szívósabbak, mint fajtiszta társaik...:)
Nagyon édes a kutyus, olyan szeretgetnivaló feje van!
Szia Aranka2
Van egy juhász kutya aminek a szemén van ilyen folt mint a tiéteknek.Nem tudom pontosan mi a neve,fehér a bundája és egy fekete folt van a szemén.Sztem olyan keverék lehet.Aranyos kutya,az biztos.
Hát ha még tudnád ,hogy anyu Pesten alszik... Ugyanis reggel 5 kor már megy ki Diósdra az állataihoz... télen nyáron. Sajnos elpusztult a kutyusa ,és kinéztünk neki egy fiatalabb kutyust. Aztán amikor meglátta Pötyit már nem is nézte meg a másikat... Szerintünk valaki kocsiból dobta ki mert valahányszor elmegy a ház előtt egy autó összerezzen. Nagyon okos értelmes ,biztosan szerették és foglalkoztak vele míg beteg nem lett.
Na az ilyet úgy fejbe tudnám vágni .Amikor neki lenne szüksége ,szeretettre, segítségre túladnak rajta :-(((
Köszönöm tényleg nagy állatbarát család /én is egy birka-kos vagyok :_)))
egy tündér az a kuytus....és a többi állatkád is, dehát Őőő.... jó emberek vagytok az biztos :)))
kutyika szerintem valamilyen vizsla(szerű) keverék.... de nagyon drágaság!!! :)
Sziasztok !
Lányok segítsetek nekem . Raktam fel képet anyu gyönyörű Pötyijéről. Sajnos nem tudom milyen fajta lehet( az sem baj ha keverék) Csak kíváncsi vagyok... Köszönöm !!!!!
Bizony :(
A kis pulink, pl útszélésről van. Úgy találtuk a nyáron, rohangált az úton. Nagy nehezen megfogtuk, párom ment be érte a derékig érő csalánosba. Azóta nagyon jó társ, házörző is!!
Sziasztok.
Én is egy nagy állatbarát csaj vagyok.Van 3 spániel kutyusom.Olyan dolguk van nálam,hogy sok embernek nincs olyan jó dolga.Virsli,szalámi darált hús,ezek is szerepelnek az étlapon.Ja és most a téli hidegben kaptak egy plüss plédet is hogy ne fázzanak.:):)
lassan két éves nagykutya lesz...:)
úh közeleg a szülinap :) május 13 :)
:))
Mi nem voltunk itthon, így hamarabb kapták meg :D
Karácsonyi ajándék nálunk is szokott lenni :DDD
Valami kis apróság, vagy finomság :)
Nem bántottál meg, de szerintem egy nem átgondolt kutyatartás se a gazdinak se a kutyának nem jó. Most vagy vállaljuk mindazt ami azzal jár, vagy nem. Ez elhatározás, és nem fanatizmus:)
Akinek nincs pénze, vagy sajnál bizonyos összeget a kutyára az ne tartson kutyát. Sokan mondják, jobb neki otthon maradékon mint egy menhelyen, de a menhelyen se moslékkal etetik, és mindig van állatorvosi ellátás is. Van aki azért nem viszi orvoshoz a beteg kutyát, mert nincs rá pénze. Inkább nem veszi észre, hogy a kutya a betegségbe lassan belepusztul a kertben. Ismerek nem egy ilyet.
Ez a max, ebben rágcsa is van. Mondjuk a beagle elég falánk, ő imádja a plusz falatokat.
Nem kövérek különben.
Bocsánat, ha megbántottalak a szóhasználatommal.
De egyetértek Veled.
Bár, én tudom magunkról, hogy mi nagyon elkényeztettük a kishölgyet, de ez már legyen a mi bajunk.
És nincs annál nagyobb öröm, mikor hazaérünk, beengedjük a lakásba és azt se tudja, hogy örömében férjemhez vagy hozzám rohanjon:)
További ajánlott fórumok:
- Lehet, hogy alkalmatlan vagyok egy kölyökkutya tartására? Mi ilyenkor a megoldás?
- Nálatok mennyibe kerül a fűtés havonta?
- Kb. mennyibe kerül egy 170 nm-es ház fenntartása vidéken? Semmi luxus, csak az alapdolgok.
- Mennyibe kerül egy kisgyermek ellátása havonta?
- Hogyan oldottátok meg a kutya kinti tartását, ha a kert egyik oldala nyitott a szomszéd felé?
- Mennyibe kerül ma egy 50 nm-es panel, és mennyi egy 30 nm-es (garzon) panel lakás fenntartása mindennel együtt és ebbe mik tartoznak bele?