Mennyibe kerül a redőny és szúnyogháló panellakás ablakaira ( nagyszoba, kisebb szoba, erkély)? (tudásbázis)
most nézegettem az árakat....mondjuk mi azzal fogjuk csináltalni, akik az ablakot is cserélték, mert azután, ha valaki elb.sszarint valamit, akkor meg mi szívunk.
Az biztos, hogy az én ablakomra már nem tetetek, ugyanis ott egész délután árnyékos, délelőtt meg úgyis dolgozok. Én úgy számoltam, hogy egy olcsóbb a 3 négyzetméteres ablakra 36 plusz munkadíj. Ti tudjátok, hogy mennyi a munkadíj??? Mennyit van pofájuk elkérni??
sziasztok
75 ezer szerinted drága?
most vagy keveset írtál, vagy téged nem értelek
Sziasztok!
Én a lakást olyanoktól vettem, ahol a férj ilyesmivel foglalkozik, ők cserélték anno itt is a nyílászárókat. Szúnyogháló nincs sehol kb 90x200-as terszajtó, egy pici kb 40x50-es fürdőablak, és két hálóablak kb. 90x120-as.
Még tavaly megkérdeztem, mennyibe kerülne:
Nem kicsit lettem rosszul. ÁLlítólag ha normálisan megcsinálják, akkor tavaly lett volna 75000 Ft. EZ mondjuk olyan, amit az ablakokon fel lehet ereszteni, az ajtó meg rendes plusz egy ajtóként nyílik, de akkor is nagyon durva. Azóta még nincs szúnyoghálóm, de idén se lesz valszeg.
Ez jócskán függ a pontos méretektől, meg attól, kivel csináltatod.
A hozzávetőleges összeghez legalább a méreteket kell ismerni.