Mennyi pénzt kérhetek egy órai külön foglalkozásért, mint Nyelv-és beszédfejlesztő óvodapedagógus? (tudásbázis)
Azt nem tudom ezért mennyit kérhetsz:(
Nekem angolból voltak tanítványaim, anno. Kisiskolások, volt akit nyelvvizsgára készítettem fel..
Én 1.500-at kaptam, kértem, és nem sokallták. De ez pár éve volt. Azóta fogalmam sincs ki milyen áron dolgozik.
Igen igazad van, de mar 5 eve csinalom es mar ugyerzem jol megy.A logopedus pedig segit ha valahol megakadok kerhetek tole segitseget.
Ez nekem elég kevés gyakorlati időnek tűnik :(
mivel levelezon vegeztem mi nemvoltunk gyakorlaton a konzultaciokon neztunk foglalkozasokat felvetelrol,es egyszer voltunk egy pesti logopediai ovodaban.Mivel a mi ovodankba jar utazo logopedus az o foglalkozasait is igyekeztem latogatni igy szereztem nemi gyakorlatot.Majd amikor levizsgaztam sajat gyakorlatomba igyekeztem beepiteni a latottakat.
a képzés alatt hol voltatok gyakorlaton?
És a többi logopédiai terápiába is bele tudsz folyni, vagy csak a pöszeségbe? Gondolok itt dadogásra, diszfóniára, diszlexiára stb.
Elég keveset tudok erről a szakképzésről, ezért érdekel.
Nagyon koszonom kedves vagy!
A mi ovodankban van fejleszto pedagogus es ugy szoktuk megosztani a munkat,hogy a nagymozgas fejleszteset o vegzi, mert nekem sincsenek ahhoz eszkozeim.
koszonom a valaszod.Tulajdonkeppen csak akkor tudok majd kalkulalni, ha megtudom,hogy a terem hasznalataert mennyit kell majd fizetnem.
Attól függ mennyire vagy felszerelkezve is.Én azért kérek 2000,mert nem tudom a fejlesztéseket mozgásfejlesztéssel kiegészíteni.
tulajdonkeppen a hang kialakitasan kivul mindent csinalhatok amit a logopedusok
pszichopedagógus és óvodapedagógus végzettséggel 2000 kérek:)
bocsanat lemaradt az stb.....
Pl.:finommotorika,ajak-nyelv torna,szokincsbovites,mondatfuzes,
a hang fejleszteset a logopedus vegzi,en altalanos fejlesztest, hang automatizalast vegezhetek
hadd kérdezzem meg: pöszeség esetén az előkészítést, észlelés-fejlesztést, és hangfejlesztést is Te végzed, vagy azt a logopédus, és Te csak differenciálsz ,automatizálsz?
Nem tudom pontosan, meddig tart pontosan a kompetenciátok.
Hat igen en is ezert kerdeztem mert tudataban vagyok hogy nincs a csaladoknak penze csak szeretnem nemileg kamatoztatni amit tudok.
én gyógypedagógus, óvónő, fejlesztő pedagógus szakvizsgával, 20 éves gyakorlattal 1500-at merek csak kérni:(
nagyon koszonom a valaszod
ovodasokkal szeretnek es ovodan belul mar csinalom termeszetesen logopodussal konzultalva, mar amikor van.Amikor nincs akkor egyedul.Minden fele problemaval kuzdo gyermekekkel szivesen foglalkozom.
magánlogopédus órabére 2000-4000 ft között váltakozik
pontosan milyen típusú problémákra gondolsz?
pösze, megkésett beszédfejlődésű gyermek terápiája?
logopédus mellett szeretnéd csinálni?
vagy iskolás gyerekekkel foglalkoznál?
Ot eves nyelv-es beszedfejlesztoi gyakorlattal es 35 eves ovodapedagogusi gyakorlattal rendelkezem es idaig csak ovodan belul hasznaltam a masoddiplomamat.Most lehet hogy kiprobalnam ovodan kivul is.Varom minden erdeklodo kolega,kolegano valaszat.Elore is kosz mindenkinek!!!
Mennyi penzt kerhetek egy orai kulon foglalkozasert, mint Nyelv-es beszedfejleszto ovodapedagogus?
További ajánlott fórumok: