Mennyi pénz kellene ahhoz, hogy bőségesen megéljünk? (beszélgetés)
Személy szerint én nettó 250-el megelégednék, de csak addig, amíg nincs családom, akkor nyilván több kell.
Egyébként mindenkinek annál több kell, minél nagyobbak az igényei:)
Én imádok utazni, ha van egy kis fölös pénzem, már indulok is:) de van akinek ez egyáltalán nem fontos.
Van akinek tripla annyi van, mint nekünk és attól is folyton panaszt hallok.
Szerintem minél több van valakinek annál többet költ.
Bár lenne mire költeni, ha több lenne, én teljesen elégedett vagyok azzal amennyivel most rendelkezünk.
Egy 4 tagú családnak a "bőséges" megélhetéshez nem lenne elegendő a 300 e forint. Arra lenne elég, hogy ne kelljen aggódni hónap végén, hogy miből fizetjük ki a fűtésszámlát, de a bőséges megélhetéshez ennél valamivel több kellene.
Ettől függetlenül én ugrálnék az örömtől, ha 300 e forint nettó jövedelmünk lenne havonta!
most, így, h albérletben lakok, kb nekem is annyi.
viszont saját lakásban (tehermentesen) kevesebbel is beérném. Akkor 200 nettó körül már elég lenne ahhoz, h a mostanihoz képest bőségesen jól éljek....
:-)
Ha lakást is fenntartasz, akkor emeld meg egy picit azt az álmot!
További ajánlott fórumok:
- Mi kellene ahhoz, hogy kutyát, cicát egyél?
- Egy igazi csoda kellene nekem ahhoz hogy...
- Milyen vizsgálatok kellenek ahhoz, hogy ki lehessen mondani a pánikbetegséget?
- Milyen vizsgálatok kellenek ahhoz, hogy 100%-an megállapítsák valakiről, hogy rákos?
- Ha szoláriumot szeretnék üzemeltetni, ahhoz milyen engedélyek kellenek?
- Van valakinek ismerőse, rokona az MTV -nél?Milyen feltételek kellenek ahhoz, hogy felvegyenek egy filmet vagy egy műsort videóra vagy dvd-re