Mennyi ölelést kaptok egy nap? Számít hogy hogyan ölel meg valaki? (beszélgetés)
Pfff ilyen "ölelés"-ért én pofont adnék ha megtenné valaki.
Tisztelet teljes hiánya.
Gratulálok!
Engem csak a közvetlen családtagjaim/szeretteim,és barátaim ölelhetnek meg!
És ebből csak egy ember teszi néha a popómra a kezét...de az,nem a munkatársam!!
Az én olvasatomban az ölelés mentes a szexualitás felhangjától, függetlenül attól, hogy a testek majdnem olyan közel kerülnek, mint egy aktus során, de ez az intimitás a lélek simogatásának szól, amit ezzel a szoros, ill. látványos fizikai kontaktussal tudunk leginkább kifejezni.
Oda akarok kilyukadni, hogy a fenék paskolása szerintem nem fér bele az ölelés fogalmába, az már egy egyértelmű szexuális jelzés, vagy próbálkozás, nem egy ölelés típus.
Nem vagyok ölelés szakértő, még a saját anyám sem ölelgetett soha, inkább én őt, és jobb esetben hagyta, juhééé!:D
Napi ölelés szám: 0
Számít -e a hogyan: Gondolom igen, de megint hangsúlyozom, hogy a kérdéses eset egészen más tésztaféle.
Én nem vagyok egy ölelgetős típus, engem max. a férjem, a gyerekem, a bátyám, a nénikéim és a barátnőm ölelnek meg. Mástól nem igen tűröm el, és jobban szeretem, ha mindenkivel meg van a 3 lépés távolság.
Egyszer egy kollégám engem is megölelt, amivel nem is lett volna gond, mert nagyon kedveltem, de közben megfogta a mellemet. Én még annyira nem is háborogtam, de a többi kollégám igen csak kiakadt:D Kapott is a srác, hogy mit képzel magáról:DDDDD
Hjaaa, hgy ikEn tipusu oleles... Elkuldenem a retekbe.
Mit fogdos?! Adtak fele barmi olyan jelet, hgy ezt varod,pl...
Vagy ...?
Ahha, nem szabad hagynod, főleg ha van társa.
Tudni akarta meddig mehet el és mit engedsz meg neki.
Mert akkor rád hajt :D
Gondolom olvastad valahol, hogy az ölelés milyensége számít, főleg amikor a szerelmétől kapja az ember.:)
Ha ez az alapkérdés, akkor nagyon számít, hiszen olvastad, ha teljesen átölel, a magáénak szeretne tudni, ha csak ölel, tessék-lássék módon, de nem ér össze a keze rajtad, az nem jó :D
Ennyire emlékszem :D
A szülő és a gyerek ölelése teljesen más tészta :D
Most egy munkatársamon lepődtem meg. Egyszer csak átölelt, de úgy hogy közben a fenekemre fogott rá. Pedig nincs köztünk semmi, nem is tervezem.
De mégis jól esett hogy átölelt, mert utoljára nem is tudom mikor ölelt át valaki. Pedig jól esne ha gyakrabban kapnék ölelést.
Ha a farzsebembe,akkor szamit,mert ott hordom a zsozsot,ha nincs nalam taska!
Amugy meg,ha az erdekel,hogy hon ahitott pasid "jo" helyre tette-e a kezet,akkor csak te tudhatod...
minden ölelésnek van jelentősége. nagyon is van!
én sok-sok ölelést kapok naponta!
rengeteget
igen
igen
egyet sem.
számít.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Kérek szépen egy baráti ölelést, vagy egy atyai pofont, hogy felrázzon
- Hogyan tudom pótolni az ölelést és az odabújást, ha nincs párkapcsolatom?
- Küldj egy ölelést akinek szeretnél vagy akár mindenkinek!
- Szeretnék most egy ölelést Tőle!
- Szeretem az ölelést, ami megnyugtat! Szeretem a csokit,...