Mennyi lehet a fizetése kb. egy kórházi adminisztrátornak? (tudásbázis)
Egyébként kb. mennyivel lenne több a fizetésem ezekkel az éjszakai, délutáni, hétvégi pótlékokkal?
Meg fogom kérdezni a főnököt úgyis, csak addig is nagyon kíváncsi vagyok :)))
Csak kórházi zárójelentéseket gépeltem agyba-főbe...
Érettségi, gép-és gyorsírói végzettséggel, huszonéves gyakorlattal lényegében minimálbért kaptam időarányosan, mert 8 órában nem foglalkoztathattak. Pedig ment a beszédírás, a gyorsaság - 10 perc alatt leütök 4200-at - és a latin is.
Aki bírja... :(
Boncolási jegyzőkönyveket írni diktafon alapján :(
Már az olvasásától is rosszul lettem.
SBO-ra vettek fel, ezt elfelejtettem leírni.
Itt vannak műszakok, hétvége is, ünnepnap is.
Szia!
Nekem nincs érettségim :( , de 10 éve dolgozom kh.-ban adminként és eddig 74 volt a nettó, most 69 párszáz lett. Ha van érettségi kb. 3000 nettóval több, ha van gyors és gépírói vagy OKJ-s számítógépkezelői (és természeteen ha be is számítják), akkor kb. 10 nettóval több. Sajnos más nincs. Ha fekvő osztályra kerülsz ott van veszélyességi is (nálunk van, bár nem annyi mint a nővérnek, ez egyértelmű). Én pathológián vagyok, de szerintem ez az egy kh. magyarországon ahol ezen a helyen nincs veszélyességi az adminnak :( Egyébként nagyon szeretem csinálni, csak a fizu lenne kicivel több (még akkor is kevés ha lenne érettségi és egyéb) :(
Mi az hogy nincs délutáni és éjszakai pótlék? :O :S
Sehol nincs ilyen, vagy csak abban a kórházban nem? :/
Szia!
A kolléganőm aki adminisztrátor kórházban, ő kézhez 70 ezer között kap ki.
Szerintem nagyon keveset kapnak,mivel nincs sem ágy melletti,sem délutáni ,sem éjszakai pótlék.
Pedig a hölgy 50 év körüli.
A munkaviszonyt úgy kell nézni, hogy hasonló munkakörben volt e ilyen tapasztalatom?
Én csak 1,5 évig dolgoztam, volt 2 munkahelyem, de nem ilyen körben, és a végzettségem sem ilyen.
ha nincs éretségid nettó 65
ha van 75-80
pont a múlt héten beszéltem erről két kórházi adminisztrátor irmerösömmel
és ök már 15 -20 éve dolgoznak ott
Az állam a fenntartó, kisváros.
Voltak már munkahelyeim, de nem kórházban, és nem adminisztrátorként.
További ajánlott fórumok:
- Jogilag lehetséges, hogy ha egy cég rosszul áll anyagilag, akkor a vezetőség minimálbérre csökkenti a fizetéseket?
- Közjegyzői adminisztrátor, milyen munkát végez? Mennyi fizetésre lehet számítani?
- Pályázati elszámolás utólagos (3év), teljes adminisztrációjáért könyvelő végzettséggel mennyit lehet elkérni? (Bruttó/nap összegben)
- Hogyan lehet egy új irodában kialakítani az adminisztrálást?
- Mellékállásban adminisztrátori tevékenységre mennyit lehet kérni?
- Kórházi adminisztrátornak feltétel az egészségügyi képzettség vagy elég az érettségi?