Pályázati elszámolás utólagos (3év), teljes adminisztrációjáért könyvelő végzettséggel mennyit lehet elkérni? (Bruttó/nap összegben) (tudásbázis)
Szia!
Köszönöm.
Sajnos nem tudok puskázni a költségvetésből, míg el nem kezdem a munkát. Még a pályázat pontos nevét, vagy számát sem tudom.
Annyit tudok csak, hogy EU-s, és hogy jövőre fejeződik be a projekt.
Szia!
A pályázatban be van állítva menedzsment költség. Ez pályázatonként változik, általában a teljes projektköltség 12%-a és elszámolható költség. Szerintem nézd meg a pályázati költségvetést, és ez alapján tudni fogod, mennyi pénz van rá beállítva. A menedzsment költség is több részre bontható: 1 fő projektmenedzser, 1 fő pénzügyi vezető (ez lennél Te, gondolom) és néha 1 fő projektasszisztens költségét is tartalmazza. A pályázati kiírástól függ, hogy számfejtett megbízás keretében lehet-e kifizetni a pénzügyest, vagy mint külsős számlát ad.
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek?
- Mennyire számít a végzettség, ha valaki bekerül egy ilyen családba?
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Kinek mi a végzettsége vagy mi lesz?
- Mi a végzettséged? Szakmádban dolgozol? Ha nem, miért?
- Mit csinál egy adminisztrátor és milyen végzettség kell ehhez?Irodai munkát jelen?