Mennyi különböző lélek (beszélgetés)
Egyenes arány sincs.
Akár együtt is élhet valaki az édesanyjával, jó kapcsolatban, de nem kell hogy szükségét érezze az anyák napját külön megtartani.
Az óvodák szerintem azért pörgetik meg, mert aranyosak a kicsik, ahogy próbálnak titokban verset tanulni és otthon nem beszélni róla. meg ahogy szerepelnek. Pláne hogy már nem örülhetnek Lenin bácsinak április 4-én, valamit csak kell ünnepelni.
én 8 éves kora óta egyedül neveltem a fiamat ( férjem 34 é. korában meghalt) édesanyám sem, de én sem vártaam el, hogy anyák napján felköszöntsenek Az én gyerekkoromban nem volt ez egy olyan őrült nagy ünnep, 70-es évek. Most ebben az ingerszegény és nyomorgó világban turbózzák csak fel, totál kiakadtam, hogy a fiam tegnap felköszöntött nem vártam els és nem számitottam rá. A temetőbe is csak azért vittem virágot, hogy szegény édesanyámat ne szólja meg a sok ráérős p.... Életében nem tarttottuk, erőltett ünne p akár nőnap.
Mi ugyanis egész évben egymás kedvét keressük nem kell ahogy anyák napja vagy gyereknap.
Elítélő reakciót nem kérek!
szvsz nem vagyunk ezzel a véleménnyel egyedül.
Pótkérdésem:
Miért mentem volna kocsiszínbe? Almát a boltban kapok.
Ez eredeti cím az volt, mennyi különböző lelkek.
Nyelvhelyesség.
A tipródás eleve az, hogy benned annyira komolyan felmerül az anyáknapi felköszöntés "problematikája", hogy fórumot nyitsz miatta.
Egyedül neveltem, nagyszülők sem voltak, mégis megtanulta. Már a bölcsiben is téma a nagyobbaknál, versikét tanultak. Oviban pedig műsorral köszöntik az anyukákat, nagymamákat.
Szóval mwgtanulják, nyugi:-)
Egyébként a címben a 'lélek' lenne helyes.
Azt se mondod, mennyi almákat akarsz venni. (Remélem.)
További ajánlott fórumok:
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Különböző bankok között, mennyi idő után "látszik" az átutalás?
- Mennyi pénzt lehet havi szinten keresni, különböző aukciós oldalakon?
- Szülés után mennyi időre van szükség, ahhoz hogy a szervezet jól viselje a különböző megterheléseket?
- Mennyi az átutalási idő két különböző bank között?
- A DM-es készítmények árairól szeretnék érdeklődni! Mennyibe kerülnek a különböző diétás "étrend kiegészítők"?