Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mennyi különböző lélek fórum

Mennyi különböző lélek (beszélgetés)

12. Guruljka (válaszként erre: 10. - Birebora)
2019. máj. 6. 17:36

Egyenes arány sincs.

Akár együtt is élhet valaki az édesanyjával, jó kapcsolatban, de nem kell hogy szükségét érezze az anyák napját külön megtartani.

Az óvodák szerintem azért pörgetik meg, mert aranyosak a kicsik, ahogy próbálnak titokban verset tanulni és otthon nem beszélni róla. meg ahogy szerepelnek. Pláne hogy már nem örülhetnek Lenin bácsinak április 4-én, valamit csak kell ünnepelni.

11. birebora (válaszként erre: 1. - 0adc8842b1)
2019. máj. 6. 17:09
Ahogy írod: óvoda, nagyszülők, nagynénik, nagybácsik, rokonok, ismerősök és lát példákat.
10. birebora (válaszként erre: 9. - L.luiselotte)
2019. máj. 6. 17:07
Nem ítéllek el, mindenki teszi amit akar és jónak lát. De azért azt ugye tudod ugye, hogy aki tartja az anyák napját és a nőnapot, gyereknapot, stb nem azt jelenti, hogy ők csak ezeken a jeles napokon "keresik egymás kedvét". Ők is ugyanúgy az év minden napján, ahogy te. A kettő között nincs fordított arány. Szerintem.
9. l.luiselotte (válaszként erre: 1. - 0adc8842b1)
2019. máj. 6. 16:19

én 8 éves kora óta egyedül neveltem a fiamat ( férjem 34 é. korában meghalt) édesanyám sem, de én sem vártaam el, hogy anyák napján felköszöntsenek Az én gyerekkoromban nem volt ez egy olyan őrült nagy ünnep, 70-es évek. Most ebben az ingerszegény és nyomorgó világban turbózzák csak fel, totál kiakadtam, hogy a fiam tegnap felköszöntött nem vártam els és nem számitottam rá. A temetőbe is csak azért vittem virágot, hogy szegény édesanyámat ne szólja meg a sok ráérős p.... Életében nem tarttottuk, erőltett ünne p akár nőnap.

Mi ugyanis egész évben egymás kedvét keressük nem kell ahogy anyák napja vagy gyereknap.

Elítélő reakciót nem kérek!

szvsz nem vagyunk ezzel a véleménnyel egyedül.

8. Guruljka (válaszként erre: 6. - 0adc8842b1)
2019. máj. 6. 16:05

Pótkérdésem:

Miért mentem volna kocsiszínbe? Almát a boltban kapok.

7. Guruljka (válaszként erre: 6. - 0adc8842b1)
2019. máj. 6. 14:05

Ez eredeti cím az volt, mennyi különböző lelkek.

Nyelvhelyesség.

A tipródás eleve az, hogy benned annyira komolyan felmerül az anyáknapi felköszöntés "problematikája", hogy fórumot nyitsz miatta.

6. 0adc8842b1 (válaszként erre: 5. - Bözsi néni)
2019. máj. 6. 08:27
Nem hiszem. Sok kis gyerek apás, vagy még nem tudja miért az apukát szereti jobban, vagy miért látja, hogy a szülők veszekednek és anya hangos, vagy olyan, hogy könnyen eljár a keze. Nem biztos, hogy szeretetből , hanem mert illik van. Majd később megértheti a különbséget. Ez nem tipródás kérdése Guruljka. "Mi köze az almát akarsz venni?"Kocsiszinbe mentél?
5. Bözsi néni (válaszként erre: 1. - 0adc8842b1)
2019. máj. 5. 22:09
Ja, és ha csak azért köszönti fel az anyját, mert illik, akkor megette a fene.
4. Bözsi néni (válaszként erre: 1. - 0adc8842b1)
2019. máj. 5. 22:08

Egyedül neveltem, nagyszülők sem voltak, mégis megtanulta. Már a bölcsiben is téma a nagyobbaknál, versikét tanultak. Oviban pedig műsorral köszöntik az anyukákat, nagymamákat.

Szóval mwgtanulják, nyugi:-)

2019. máj. 5. 21:49

Egyébként a címben a 'lélek' lenne helyes.

Azt se mondod, mennyi almákat akarsz venni. (Remélem.)

2. Guruljka (válaszként erre: 1. - 0adc8842b1)
2019. máj. 5. 21:47
Miért tipródsz ezen?
2019. máj. 5. 21:46
Vége az Anyák napjának. Ki így-ki úgy köszönti szüleit. Mennyien lehetnek itt a Hoxa-n, olyan Anyukák, akik egyedül nevelik gyermeküket??? A gyerekeknek ki tanítja meg, hogy "köszöntsd fel Anyukádat", mert illik. Ki tanítja meg a kicsiket? Óvoda, vagy nagyszülők?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook