Mennyi idősen kezd el radikálisan csökkeni a másik nem iránti érdeklődés? (beszélgetés)
Nem tudom mikor fog, még csak 75-éves vagyok.
A Nagyapámé szerintem nem csökkent amikor 94 volt, a barátnője pedig 50.
Életkorból kiindulva, nagyon nagy általánosítás.
Miért várod, hogy csökkenjen? Főleg 40 évesen...
Hülyeség ez az átlag kérdés, mert ilyen nincs, ahogy már más is írta, van aki már 50 évesen sem ugrik rá a feleségére, más meg még 70 évesen is...
A párommal 50 + korban ismerkedtem meg.Mind a kettőnknek jót tett mind lelkileg és testileg.
Reagálva 55Judit hozzászólásához,amivel egyetértettem,de.
Van az éppen ellenkezője is.Idős korban egyre jobban félnek a magánytól,a betegségtől,hogy ezeket majd netán egyedül kell megélniük.
A nemivágyról szól a kérdés.A nőknél mivel érzelem függők vagyunk igy ha nincs aki "motiváljon", nyűggé válik .A férfiaknál teljesen a fizikai állapottól függ,egyre stresszesebbek lesznek,a megfelelési kényszer működik,de ha nem működik akkor bezárkóznak többnyire.
Köszi! :)
Ez a két véglet gondolom. Az átlagot lenne jó tudni, azaz a többségnél hogyan alakul ez.
Ahogy egy jó házastárssal összekerülsz.
vagy akkor, ha valami nagy trauma ér, és akkor a párválasztás már abszolút háttérbe szorul.
Tudom nagyon eltérő lehet egyénenként, de átlagosan vajon mikor jön el ez a pont?
Idősebbek tapasztalatai érdekelne elsősorban.
További ajánlott fórumok:
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Úgy, 23 óra után elbeszélgetni - ha van érdeklődés
- Milyen témájú cikkek keltik fel az érdeklődéseteket? Miről olvasnátok szívesen?
- Egyre jobban felkelti érdeklődésemet,hogy milyen lehet egy...
- Mik az érdeklődést keltő bemutatkozó szöveg kritériumai egy társkeresőn? Ha van ilyen egyáltalán?
- Ki esett már át valamilyen radikális változáson Külsöben?(hajfestés stb)