Mennyi időbe telik kb. megcsinálni a tetkósnak olyan 10 cm nagyságú lepkét? (tudásbázis)
Attól függ milyen a minta-realisztikus vagy rajzfilmes stílusú.
De egy alkalommal el kell készülnie, hogy hány óra az a mintától tetoválótól(gépei festékei) is függ.
Jobb géppel festékkel haladósabb a munka.
A stúdiók csak olyan festékeket használhatnak, amelyeket az ÁNTSZ bevizsgált és engedélyezte a festéket.Megkérdezheted a tetoválót milyen festékkel dolgozik.
Egy jó tetoválónál nem kell a festéket megvenned, van akkora forgalma, hogy megveszi a színsorát(jól dolgozik, pénze is van).
Ha szépen dolgozik a tetováló(nem dolgozza túl a bőrt, technikája is jó) és megfelelően kezeled a gyógyulás során, vigyázol rá nem gyullad be, akkor az elkészült tetoválást nem kell újra átütni! Esetleg egy két gombostűhegynyi részen javítani.
A kezelést a naplómba találod.
De nem testápolóval kell kenni, csak a Bepanthen!
Tetoválót pedig olyat keress akinek az ilyen típusú már elkészült tetoválásai szépek!(nem a rajzai, nem a más jellegű munkái)
Ha lehet stúdióba menj, akár több stúdióba is.
A google segít keresni, vagy a Tattoo Magazin.
Mi pillangót mindig jó minőségű, nagy felbontású fotóról tetoválunk, nem rajzoljuk ki-így még szebb még élethűbb lesz.
külön testápoló? De jó, ezt még nem is hallottam.
Szerinted a rózsaszín-lila szín hamar megkopna, vagy ugyan így 5-8 évente kell korrigálni?
és ha többször ütik át?
amúgy a színes tetkó "károsabb" mint a fekete?
Megnézed a munkáit és az árát.Érdemes több tetoválót megkérdezni és aki komolyan vesz és nem úgy néz rád,hogy te köcsög mit akarsz és még árban is korrekt,akkor oda menj.
Egyébként meg megkopnak a színek évek alatt.
hát de honnan tudom, hogy ki a jó tetováló, ki dolgozik jó színekkel, szép munkával?
Lutri az egész :-(
nem ismerek senkit e téren.
Na, idevág a kérdés, engem is most egy színes kis tetkó foglalkoztat :)
Nem tudom a színe kikopik-e, bár nem hiszem amilyen spéci cuccokkal szoktak dolgozni.
Sziasztok!
jaj de jó a kérdés :-)
Pont én is fel akartam tenni tetkós kérdést, de ha már itt vagyunk, hagy csatlakozzak én is.
Ha jól tudom kb 10 cm-eset csinálnak 1 óra alatt, persze függ a mintától. De többször át kell ütni ha színes.
Én kb 12-14cm-es tündérkét szeretnék, de színeset.. szerintetek kikopik a szín hamar?
Rózsaszín és lila szín van a tündérkémbe.
ha szines meg arnyekos ,akkor 2-3szor .....1 masfel ora....attol fug miljen komlex a tetko....
szoval hajra.....:)
További ajánlott fórumok:
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?
- Ti engeditek tévézni a babáitokat? Ha nem, mit csináltok velük, amíg muszáj megcsinálnotok otthon valamit?
- Mit csináljak, ha tesiórán egyszerűen nem merek megcsinálni valamit?