Mennyi idő után adhatok kólát hányás esetén kisgyereknek? (tudásbázis kérdés)
bocsánat, de soha életemben nem hallottam még erről hogy kóla hányinger ellen (magamból indulok ki nekem azt okoz... :S )
meg van benne 20 deka cukor ami oké hogy kicsit ellazítja a gyomrot de nálam elvileg tiltólistás. (a diétás is)
nincs gyerekem, ez igaz, nem is valószínű hogy lesz (lehet) de ettől függetlenül véleményem lehet :)
ha nem akkor bocsi azt is..
En is tejhabositoval kevertem ki:))))
Ma mar adtam neki kalacsot,ropit,banánt :)))
Féltem mert epilepsziás es reggel a bevett gyógyszert is kihanyta:(((
De este mar jo volt
Szia,Köszönöm a segitségedet,megmondom öszinten eddig ezt nem hallottam, csak tegnap az orvosi ügyeleten:)))
De be valt,kaptunk meg cerucal es prokidot,meg bolus gyogyszert:)))
De mar jol van,nem lázas es diétaztatom meg:)))
15 évesnek nyugodtan adhatod amennyi jól esik. Máskor is megisznak egy-egy üveggel, nem most lesz baja tőle :) A rendszeres fogyasztásnak nem vagyok híve, de nálunk mindig van egy üveggel behűtve baj esetére :)
A 7.5 éves lányom teljesen gyógyszerként kezeli a kólát, ha kínálják, inkább mást kér, mert a kóla szerinte hányásra való :)
A buborékokat legjobban az elemes tejhabosítóval lehet kikeverni :)
1-1 kortyot szinte rögtön a hányás után adhatsz ha jól esik neki, nagyon jól nyugtatja a gyomrát.
Ha van (receptre fel szokták írni) akkor ampullás B6-vitamint is tehetsz bele pár cseppet (1-2 ampullát egy napra elosztva) az is nagyon j csillapít. Én orvos vagyok, a lányomnál és magunknál is ezt csinálom, semmi nincs jobb mint a kóla. Ráadásul mivel cukros, valamennyienergiabevitelt is jelent akkor is ha nem eszik a gyerek, úgyhogy volt olyan amikor két napot is így húztunk ki mire ennivalót is elfogadott, anélkül hogy acetonossá vált volna. Nagyon pici babának nyilván nem adnám, de kb. 1-2 éves kortól már simán.
A gyerekem virust szedett össze,mert ment a hasa hányt és lázas is volt:((((
Persze gyogyszert adok neki,es diétaztatom:))
De hal istennek jol van
Sziasztok nekem 15 eves fiam tegnap reggel hányt 2 óra alatt kb 9×
Na orvosi ügyelet,ott mondta a doktor bacsi,hogy HIDEG COLAT KEVERJEM KI A BUBIJAT ES KORTYOLVA IGYON KB 1 DL:)))
es bevált adtam neki,persze gyogyszert is adtam neki
Ha már rászokott, akkor fokozatosan megvonnám tőle. Függetlenül a hányástól. Mit szól ehez a védőnő?
Annyi finom gyereknek való levet lehet kapni ha már mindenképp cukros innivalót kap.
Mi akar ez lenni ? Ennek se füle se farka...semmi értelme
Kisgyerek se es senki ne igyon kólát ...jeeeezusom !
hányás esetén ...ez kimaradt
köszönöm
Sziasztok!
Mennyi idő múlva adható kisgyereknek a kikevert koka kóla kortyolgatva?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mit adhatok hányás ellen 1 éves kicsinek?
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?
- Ha a kisgyereknek tejfehérje allergiája van, ami hányásban nyilvánul meg, az vajon kinőhető? Szívesen beszélnék olyanokkal, akiknél elmúlt.
- Mit kell tenni kutyatámadás esetén? Pl. ha 2 kisgyerek is van veled?
- Milyen színű, és egyszínű vagy mintájú baba, majd kisgyerek szoba mellett döntenél lány és fiú esetén? (Ha már megvolt, kérlek oda hány éve!
- Nehezen csökkenő láz esetén mit érdemes adni egy kisgyereknek?