Mennyi idő alatt lehet lefogyni 30kg-t? (tudásbázis)
sziasztok én másfél hónap alatt 12-t fogytam...egy munkatársam egy hónap alatt 15-t,egy másik 6hét alatt 13-at....
Én a 90napos diétát csinálom,mellette naponta 40percet tornázom általában
Akkor rendezzünk egy versenyt.
"Ki tud a leghamarabb leadni 30kilót?" lehetne a verseny neve.
Én bevállalom az un "veszélyes is lehet" dolgot és megszegem a heti 0,5kg fogyást is. Ha sikerül és nem esek bele a jajj meghaltam mert túl sokat fogytam dologba, majd írok. :D Pont 30kg van rajtam.
Indulás kezdete: ma
az attól is függ jelenleg hány kiló vagy. 60 kg-ból pl 30 kg fogyás veszélyes lehet
onnét nem nagyon van visszatérés
Megkerestem a fórumot. :-)
Én is szoktam írni egy kis füzetbe hogy mit eszek mennyit.
Kezdetben elég ha nagyokat sétálsz :)
Én az első pár hónapban egyáltalán nem sportoltam, csak betartottam a szabályokat az evéssel kapcsolatban és mégis szépen, egyenletesen fogytam.
Csak már amikor lement kb az első 10 kg, kezdtem el tornázni, később lépcsőzni és most a taebo-t szeretem a legjobban.
Szia!
Mindent ehettem (csak kevesebbet) és amit ettem arról végig naplót is vezettem.
Ha van kedved gyere át a "Weight Watchers pontértékek" című forumba és csatlakozz hozzánk :)
Bármilyen kérdésed van szívesen segítünk :)
Köszi szépen mindenki válaszát. Most vagyok 100kg. :-(((
Akik szép eredményeket értek el itt közületek mit csináltak? Miket ettetek? amikor még jelentős volt a súlyotok mit sportoltatok? Még futni nem nagyon mernék mert a térdem szétmenne. Meg nem is bírnám.
Hát, attól függ, hogy mennyiből kell a 30 kg-ot leadni. Viccesnek hangzik,de sajnos már nálunk is nagyon sok az elhízott ember. Megyünk az amcsik után.
Egyébként csatlakozom az előttem szólókhoz, ha valaki a túlsúlyos kategóriába tartozik havi 1-1,5 kg az, ami nem jön vissza. Komoly súlyfelesleg esetén az elején havi 5-8 kg-tól is meg lehet szabadulni. Ennél több is lehet, de mindenképpen orvosi ellenőrzés mellett csináljátok.
Szerintem kell egy év, ha valóban szigorú vagy magadhoz (normális határok között) akkor talán kevesebb is elég.
Fél év alatt én kb 17 kg-ot adtam le, de biztos vagyok benne, hogy ez tartós marad és a bőröm sem sínylette meg a fogyókúrát, valójában annyira nem is szenvedtem, csak betartottam a szabályokat.
Egyébként nem minden a súly, centizd magad.
Rajtam tökéltesen állnak azok a ruhák, amiket akkor hordtam, amikor sokal kevesebb voltam kg-ban, mint most. Gondolom ez amiatt lehetséges, mert a diéta közben sportoltam is és izmosodtam. Az izom pedig nehezebb, mint a zsír.
1,5 - 2 év.
Havi 1-1,5 kg fogyás az optimális.
Ha jól csinálod, tuti nem hízod vissza.
Szia,
Én is egy 30-astól akarok megszabadulni, jelenleg *zom, ma vagyok 6. napos, és 2 kilót már ledobtam, ami azért " látványos " mert a felpumpált has alakul először. Kellene még sportolni, de mire este hazaérek már sok kedvem nics, pedig az még dobna rajta.
Szia!
Tartósan 7-8 hónap alatt. Heti 1 kg az amit hosszútávon meg lehet tartani. Persze ez az elején könnyebb, ott lemegy akár heti 5 kg is, de utána már 1 kg is kínszenvedés.
Sok sikert!
Az elején nagyon látványosan tudnak lemenni a kilók a végén pedig nagyon nehezen, de egy átlag heti 1 kilóval kb. 30 hét. Gyorsabban semmiképp se akarj, mert a szervezeted sínyli meg.
Ha belenézel a naplómban én is a 20 kilómra ennek megfelelő mennyiségű időt szánok.
Szerintem ha jól belehúzol nyárra
még jó lehetsz! ha nem is 30 kilóval, de 20-al mindenképpen!!!Hajrá
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?
- 30 kilót mennyi idő alatt lehet lefogyni és hogyan?
- Van akinek használt a Norbi Update? Mennyi idő alatt lehet lefogyni vele 35 kg-t?
- Diétától és tornától mennyi idő alatt lehet lefogyni?
- Szerintetek mennyi idő alatt lehet lefogyni 5 kg-ot?