Mennyi esélye van a teherbeesésnek Utrogestannal? (tudásbázis)
Nekem az utrogestant a megtartás miatt adták, 7 hetesen nézettünk progi szintet, alacsony volt, és azért kellett elkezdenem használni.
De hallottam már olyat is, hogy peteérés utántól szedik, de ha nem termékenyül meg, akkor kitolhatja a mensit is.
Férjemet igen, rendben van. Nálam van a bibi. Hormonvizsgálat volt, ott ki is derült hogy nem minden klappol, ezért is kaptam clomifent, majd az injekciót,aztán az Utrogestant. Németországban élünk,így kicsit jobban aggódok, mert bár jó a kommunikáció, mégsem az mintha az anyanyelvemen beszélnénk meg a lehetőségeket.
Köszönjük!
Kb. ugyanannyi, mint nélküle.Az utrogestan (progeszteron) a létrejött terhességet segít megtartani.
A férjed kivizsgálták? Ennek kell lenni az első vizsgálatnak.
Azután trombózishajlam, D-vitamin-szint, AMH-szint, pajzsmirigyfunkció, hormonpanel, Leiden-mutáció, MTHFR mutáció első köben, s van még jó sok nagyon speciális vizsgálat még, ha ezek között sem lelik az okokat.
Sok sikert!!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi az esélye az első havi fog.tabletta elfogyása utáni teherbeesésnek?
- Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha a menstruáció 2. napján védekezés nélkül szeretkeztünk?
- Mennyi az esélye a teherbeesésnek?
- Menzesz előtt 1 héttel vagy pár nappal mennyi az esélye a teherbeesésnek?
- Nagyon változó mensi mellett, ha elmúlt a havi és utána egy nappal védekezés nélkül voltam valakivel mennyi az esélyem teherbeesni?
- Mennyi a teherbeesés esélye?