Mennyi esély van a clostilbegyt szedésével az ikerterhességre és lehet-e ezt befolyásolni? (tudásbázis)
Szia!
Nekem sem volt peteérésem és a mai napig cisztám van. De 2,5 évvel ezelőtt ikreim születtek a closti szedése után. Szerintem nagy hatással van! Mi iggen örültünk, letudtuk egyből a gyerektémát!:-P Sok sikert kívánok!
úgy egész más
nekem 7 lett:(
sajna 1 baba sem lett belőle, de könnyű túlstimulálni
viszont magába a closti nem olyan veszélyes
ennyi érett tüsző closti mellett ritka
esetleg úgy lehet mint nálam, hogy kapott mellé érlelő szurit
de sima clostitól, max 2 megérik
de az is ritka
persze hogy van, pálne ha túl stimulálják a petefészkeidet nagyobb dózissal
De az nem túl szerencsés, ismerek olyat akinek 4 baba lett és kettőt el kellett venni a 12. héten
Szia, nekem is Clostival jött össze a babóm-meg voltam győződve róla, hogy ikreket várok. Szinte csalódtam, amikor UH-n "csak" 1 petezsák látszott. Persze, neki is nagyon-nagyon örültünk.
Most 1 éves a fiam-iszonyú sok feladatot ad és most már egyáltalán nem bánom, hogy nem lettek ikreim.
Amúgy van itt több Clostis fórum is, kérdezd meg ott a lányokat. Én is fórumoztam az egyik topikban hosszabb ideig (Ma vettem be az utolsó Clstilbegyt tablettát...) és nem emlékszem, hogy akkoriban valakinek is ikrei sikeredtek volna.
Szóval pont úgy lesz jól, ahogy összejön! Ha az égiek ikreket szánnak neked ikreid lesznek, ha nem, akkor annak az egynek kell örülni-befolyásolni ezt nem lehet :-)))
van!
Nekem nem érett egyáltalán petém és amikor 1 hónap szedés után teherbe estem, ikreket vártam... Szóval tuti, hogy "beleszól a dolgokba"
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban?