Mennyi a teljesítménypontod? (beszélgetés)
Igy van. Tokéletesen igazad van. Én is csak a Bakancsot hasznalom.
Ha mar Domino itt egy prima adat : Pontszámod: -4. Ezzel 14854. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 1428. legjobb eredmény a tied.
Ez még a nulladon is tultesz, amit beirtal ide :)))
Nem fogom passzolni ezt sem :)) Megoldjuk a problémat, ha nehezen is.
"Az azonnali torlés terhe alatt gyorsan kell cselekedni. Sajnos lassu vagyok. A macinarancsitisz egy olyan betegség, aminek a tunetei: rejtve vagyok, szopatlak sutyiban, nem tudsz ranezni és nem tudsz rola beszélni. Én maciundoritisznek nevezném"
Én nem tudom megunni:)
Azért azon kívül is kapok jócskán célokat.
A csókvirágos nagy kedvenc volt régebben.
A kamerásról meg már senki nem beszél...emlékeztek még rá?:)
Épp errol irtam elobb a festék. Mar nem tudom hany Joker ment ra. De most meglett. Régen mar kezdtem rajzolni a monitoron az ujjammal, mar kezdtem fenyegetozni is, hogy lilara festem a tubusait a képen :)) De ugyse jott.
A masik pedig a szobor volt. Az valahogyan mindig kellett.
Tiszta csoda, hogy most meglett a festek. Még nem lattam eddig a kozos térben :))
Ja értem, tehat a célok neve ugyanaz, csak tobb darabban kell megszerezni.
Kellett volna számolni, hogy hányszor csináltam már meg.
Szerintem tök jó.
Nyilván a bankos a legkönnyebb, de azt szereti mindenki. Ezt meg nem.
Szerintem fokozatosan emelkednek. Eloszor kettot kellett mindegyikbol ugy 3x, aztan jottek a harmasok. Itt tartok mar 4 napja :)) nem is sietem el megcsinalni, maci ugysem jon, hagyom ott dekkolni. Mert emelné atétet ugyis, holnap mar negyet kérne mindegyikbol
Koszonom szépen a segitséget.
Ugyanazok jönnek gyűjtögetősben is, mint simában, csak 3-4-5-ször kell begyűjteni az összes lapot. Az enyém most konkrétan egy 5x10-es, Bérelj mechanikus rodeó bikát a barátod születésnapi kerti bulijára és szervezz versenyt a haverok közt! (413 teljesítménypontért)
És igen, megkaphatod akár ugyanazt egymás után többször is, de általában a turiból szokták megvenni. :) Én nem szoktam, meg duplázni sem, mert jobban szeretem a változatosságot és a meglepiket. :)
Még egyszer sem kaptam a géptől szerintem.
Mindig azt veszem a közösből, duplázom mikor csak tudom, ha extra vásárlóst kapok akkor is azt veszem.
Amúgy már olvastam, hogy volt aki leadás után visszakapta ugyanazt a célt. Lehet, hogy nem azonnal, de nem sokkal rá.
Igen, emelkedik 5-ig.
Hogy holnap jönnek-e, azt nem tudom, de jönnek majd.
További ajánlott fórumok:
- Sportoláshoz a teljesítményfokozó használata nagyon káros?
- Ha panelban laksz, mekkora a villamos teljesítményetek? Hány amper?
- Másodszor égett le a porszívó az orrszívó miatt...Ti milyen teljesítményű porszívóhoz használtok orrszívót?
- Az ágyban való szerényebb teljesítményt lehet valami mással kompenzálni?
- Kiemelkedő teljesítményjuttatást kaptam, kicsit szégyellem magam.
- Ki tudja mennyi egy négyütemű Trabant kötelező-és a súlyadóval kombinált teljesitmény adója egy évre?