Mennyi a rózsaszín csekk átfutási ideje? (tudásbázis)
Aki feladta, annak kell kerestetnie a postán.
Kissé hosszadalmas dolog.
Ez abszurd, hogy lehet egy ilyen fontos iratot kidobni.
Akár meg lehet kérdőjelezni, hogy egyáltalán feladták azt a bizonyos összeget? Bocsi, hogy ilyet feltételezek.
Sajnálom..:( Mert így nem is fogják sztem keresni:(
De azért még van remény, hogy talán ma vagy a héten megkapod...
Pedig annak nyoma kell, hogy legyen...Ne hagyd annyiban! Aki feladta, az menjen a postára, s érdeklődjön, és vigye magával az igazoló szelvényt (ha nincs a gépben nyoma, nem is most kezdik el keresni, hanem a bejelentéstől kezdve 15 munkanap a várakozási idő, ha akkor sincs meg, akkor írnak papírt róla, s hivatalosan kezdik keresni, legalábbis levél elvesztésénél így működik)
Nekem levelem nem érkezett meg, pedig elsőbbségivel, ajánlottan adtam fel...Utána több, mint 1 hónapos procedúra következett, míg legalább a bélyeg árát visszakaptam...Akinek küldtem, annak is nyilatkoznia kellett, hogy tényleg nem kapta meg a levelem...
Remélem, nem elkallódott, hanem hamarosan megkapod a pénzt;)
További ajánlott fórumok:
- Létezhet, hogy a több mint egy hete, rózsaszín csekken feladott pénzem még nem érkezett meg?
- Rózsaszín csekken küldött pénz nem érkezett meg a címzetthez, ilyenkor nem kéne a feladót kártalanítani?
- Mikor lesz a bankszámlán az a pénz, amit postán rózsaszín csekken utalt valaki?
- Ha rózsaszín postai csekken adok fel pénzt mennyi idő alatt kapja meg akinek küldöm?
- Az EOS KFT részére kell rózsaszín csekken pénzt feladnom, de nem hagyományosan kell kitöltenem a csekket. Hogy kell kitölteni?
- Rózsaszín csekken küldött pénzt mikor kapja meg az illető?