Rózsaszín csekken küldött pénz nem érkezett meg a címzetthez, ilyenkor nem kéne a feladót kártalanítani? (tudásbázis)
Sajnos szerintem nem lesz belőle semmi.
Hasonlóképpen jártam, csak én ATM-es befizetéssel. A telefonszámlát szoktam ATM-ből fizetni és én hülye rámentem ott a lehetőségeknél arra, hogy "teljes tartozás kifizetése". Viszont én úgy tudtam, hogy az előző hónap már ki van fizetve. Így nyugodtan nyomtam rá. Utána láttam, hogy az előző hónapot levonta mégegyszer. Tehát egy számlát így kétszer fizettünk be.
Ez volt március 2-án, akkor ugye a februári számlát akartam befizetni és levonta mégegyszer a januárt is, amit elvileg februárban már egyszer befizettem és erről meg is volt a bizonylat.
Két hétig járkáltunk a telefonszolgáltatóhoz, akik csak annyit tudtak mondani, hogy nem látják a rendszerbe. Magyarul hozzájuk nem érkezett be a pénz az első befizetésről. Hiába volt nálam a bizonylat, ami igazolja, hogy én pedig befizettem. Panaszt is tettünk, ezt írásba is foglalták, aztán kaptunk egy levelet, hogy sajnálják, de hozzájuk még mindig nem érkezett be a pénz, így nem tudnak mit csinálni. Aztán mentünk a bankhoz. A bank meg csak annyit tud, hogy tényleg lement a számlánkról az az összeg, de nem tudják hol akadt el. Már másfél hónap telt el és még nem kaptam vissza a pénzem. És hozzáteszem ez volt az eddigi legmagasabb telefonszámlánk. A párommal "páros csomagban" vagyunk, és kettőnknek állítanak ki egy számlát. Ez a januári számla volt 18.900,- Ft, az eddigi legmagasabb számlánk, amit így kétszer is befizettünk. Már nagyon hiányzik ez a pénz...
De sajnos sz*rnak ránk. Bezzeg ha mi nem fizetünk, egyből jön a felszólítás. Viszont ha ők hibáznak... az teljesen más.
Már én sem tudom mit lehetne csinálni... Még 5.000,- Ft is hiányozna a pénztárcámból, nem még ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Létezhet, hogy a több mint egy hete, rózsaszín csekken feladott pénzem még nem érkezett meg?
- Könyvelt küldemény feladóvevénye elveszett.A küldemény nem érkezett meg a címzetthez.Vissza tudják keresni, hogy mi történt vele?