Melyiket hinnéd el? (beszélgetés)
:-)
Igen, a nők nagyon leleményesek és rosszindulatúak tudnak lenni. A férfiak inkább kerülik a konfliktus, és gyávák.
Csajról előbb hiszek el kavarást.
Igazság alapja vagy van, vagy nincs. Tudok olyanról, aki megkereste a másik felet, meg tudok olyanról, akinek kamu szarkeverője volt. Az utóbbit valószínűbbnek gondolnám. Ha meg tudom, hogy tudja, mert mondták, hogy látták, akkor dobnám is a szemétbe, mint egy spamet.
Én is a nőkből nézek ki ilyet, de persze pasiban is lehet ilyen.
Szomorú, de sajnos senki se tanít meg minket, hogyan kezeljük az érzelmi dolgainkat :(
Engem 2 éve egyszer telefonon zaklattak így.
Közölte az ember (férfi hang volt), hogy vagy adok neki némi kis pénzt, vagy elküldi a férjemnek a rólam és a szeretőmről általa készített fotókat!!
Persze, férjem ott volt mellettem, végig hallgatta, majd elküldtük együtt a fenébe.
Még, jó hogy a párom nem egy féltékeny típus, de el tudom képzelni, hogy egy agresszívabb pasi esetleg, egy ilyen hívás után kérdezés nélkül ütne:(
A baj csak ott van, ha valakinek tényleg van "vaj a füle mögött", akkor simán bedől egy ilyennek, még ha kamuzik is az illető...
Szia!
Én voltam ilyen helyzetben. Bár ott én voltam az aki írt...:S
Nem vagyok büszke arra a 8 hónapra az életemben, de mentségemül szolgál, hogy szerelmes voltam.
Tömören: volt egy srác, akitől eltiltottak a szüleim, pár évre rá összegabalyodtunk,szerettem őt,de nem akartam magamat mellé kötni,egyéb dolgok miatt. Besokallt, jött egy hivatalos barátnő. Sírtam..sötöbö, h adjon egy esélyt. Ööööh, kaptam is, csak nem úgy, ahogy szerettem volna. 8 hónapig voltam neki a második, titkos barátnője. Sokszor említettem neki, h iszonyat megalázó ez nekem, fejezzük be...és, h soha az életben nem mondom el a barátnőjének, mert nyilván csak én jöhetek ki rosszul ebből az egészből. Volt egy "fincsi" este.... kipakolt az utcára, mert nem feküdtem le vele.... Akkor jöttem rá, h hülyére vett csak. Másnap a barátnőmmel felvettük a bnőjét msn-re, átküldtem neki beszélgetéseket, mondtam, h jöjjön át, ott vannak az smsek a telómban........ a csaj a saját szemének nem hitt. Én voltam a féltékeny k...a....
Akkor a barátnőm mondta neki, hogy ő reméli nem lesz sose ilyen helyzetben, de azért ha ő lenne ebben a cipőben, utánajárna a dolgoknak...még akkor is, ha bízik a párjának.
Persze az is lehet, hogy Téged egy "jóakaród" szivat...
Nőtől ilyesmi inkább kitelik.
Kicsinyes, értelmetlen, önbizalomhiányos magatartás.
Arra jó, hogy a másiknak okozzon néhány kellemetlen napot. Eredetileg is nyilván ez a szándék.
Már hallottam feleségtől, hogy valaki felhívta telefonon, hogy a férje éppen most csalja meg itt meg itt. Aztán a hölgy közölte, hogy éppen most vagyunk nászúton, és a férjem itt ül mellettem...
Tegyük fel,férfi vagy.(persze úgy is felteszem ezt a kérdést,hogy nőként melyiket hinnéd el)
Kapnál egy e-mailt egy másik pasitól,amiben azt írja le,hogy a barátnőd vele lép félre.?
vagy..
Kapnál egy e-mailt egy nőtől,aki azt írja,hogy az ő barátja és a te barátnőd a hátatok mögött viszonyt folytatnak egymással.?
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja?
- Ha csak egyetlen könyvet vihetnél magaddal egy lakatlan szigetre, melyiket vinnéd?
- Egyéjszakás kaland..... ki mit gondol erről? Melyiket bánja meg az ember, ha belemegy vagy ha nem?