Melyik teafa terméket ajánljátok pattanások kezelésére? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Én az oriflame-es teafás arclemosó zselét használom, és határozottan jó. Sokkal szebb az arcom, mióta használom. Én minden nap lemosom vele, és 2 hét alatt, mintha kicserélték volna.
Az a baj, hogy rengeteg TEAFA termék van...ez szinte mára bőség zavara
Mert mindenhol mindenki a teafaolajat javasolja, vagy használja
Közben pedig létezik belőle tonik, arclemosó gél, arcápoló....hh mindenki inkább az olajat használja az arcára és a pattanások kezelésére?
Sokkal jobb az olaj, mint az összes többi? Mert ellátja a tonik feladatát, meg lehet alkalmazni mosakodás után?
Elég csak az olaj, és nem kell külön tonik meg stb?
Amúgy...ez tök érdekes...amit linkeltem oldalt, azon van ugye speciálisan az aknékra való krém meg gél...
mégis, itt is, meg egy másik fórumon is a Teafa olajat javasolták...miért? Abban több minden van, ugyanolyan jó pattanásokra...vagy miért? Vagy csak azt lehet kapni, vagy az vált be mindenkinek?
Akkor elvileg jó a sima 100%-os olaj is?
Amúgy csak egy márkához tartozik a teafa termékcsalád, vagy több cég is gyártja?
Mondjuk hogyha nem találok gélt, mert hát az is előfordulhat, akkor megvehetem a teafaolajat?
fürdéshez javaslom a yamuna teafa szappanját.... nekem az összes pattanás elmúlt a testemről, és az arcomról is tőle...
ecsetelni pedig csak 100%os teafaolajjal érdemes)))
egyetlenegy bajom van vele: mindig olyan szagom van tőle, mint régen mellettünk a paplakban a bútoroknak))
A krémekben és gélekben elvileg ugyanaz a hatóanyag kell legyen, viszont, mivel eleve problémás a bőröd, nagyon figyelned kell, hogy miben van feloldva: az ásványi olaj alapú, illetve tartalmú cuccok eltömíthetik a pórusokat, mert nem szívódnak fel, hanem egy vékony rétegben megmaradnak a bőrön, szaknyelven filmréteget képeznek. A bőr nem szellőzik.
Tehát nem jó sem a mineralöl, mineraloil, paraffin tartalmú cucc.
Ezen a linken van:
- TEA TREE OIL 100%
- TEA TREE OIL GEL WITH VITAMIN A+E Teafaolaj arcápoló gél
- TEA TREE OIL ACNE CREME Teafaolaj krém
- TEA TREE OIL SOAP Teafaolaj szappan
Melyiket érdemes? Mivel nekem az arcommal van gondom, ezért az Arcápoló gép ajánlatos, vagy ha nem találok belőle, akkor a sima teafaolaj is jó?
Egyáltalán van különbség a teafa olaj és gél között, vagy ugyanazok az összetevők, csak más az állaguk?
Amúgy azért kérdem, mert itt pl. azt olvastam, hogy sokan a teafa olajat használják..miközben van külön arcápoló is.
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Problémás, pattanásos, zsíros arcbőr kezelésére nektek mi vállt be?
- Mit javasoltok pattanások kezelésére és megelőzésére?