Melyik műzli nem tartalmaz hozzáadott cukrot? (tudásbázis)
Ha lágy zabpelyhet veszel, hamarabb puhul.
Norvégiában a sok sötét időszak miatt az iskolákban ilyen, este tejbe áztatott zabpelyhet adtak a gyerekeknek, amit frissen reszelt sárgarépával és mézzel tálaltak reggel a suliban. Szinte napok alatt megnőtt a gyerekek szellemi teljesítménye, ezt a kaját hívják azóta is Oslo-reggelinek.
Én is így szoktam.
Natúr joghurt, bele a zabpehely. Ízlés szerint aszalt gyümölcs, fahéj, vagy bármi más és nagyjából tudom mit eszek. :) Este elkészítem, reggel lehet enni.
Cask dobozos lehet???
Mert ha veszel olcsón natur zabpelyhet, és tejben áztatva aszalt gyümölcsöt teszel bele, tuti csak az lesz benne.
(Én joghurtttal, natur gyümölccsel eszem, az is müzli.)
Vitalis Gyümölcsös Müzli - Dr. Oetker
www.oetker.hu/oetker_hu/html/.../debi-5dpdc9.hu.ht...
Translate this page
A különösen magas gyümölcstartalom (40 %) miatt a müzli hozzáadott cukor nélkül is tökéletesen harmonikus ízélményt és mennyei élvezetet nyújt.
Müzlik hozzáadott cukor nélkül - Élelmiszerek cukorbetegeknek ...
diabetikus.bolt.diab-pont.hu/.../Muzlik_hozzaadott_cu...
Translate this page
Azt mondják, a müzli egészséges, és ez igaz is, mert rostokat és lassan felszívódó ... A hozzáadott cukor nélkül készült müzlik a cukorbeteg diéta során is ...
Írd be a keresőbe, hogy cukor nélküli müzli és kidob több oldalt is.
Sziasztok!
Nem ismertek/próbáltatok olyan dobozos/csomagos müzlit,ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot?? Olyan sok helyen kerestem már ilyet,de eddig mindegyik címkéjén ott virított a cukor felirat.
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit?
- Hírek a nagyvilágból és a hozzáadott reakciók
- Szavad tartalmazzon -bárhol- "ágy"-at
- Le szeretném csökkenteni a napi kávé adagomat, mit javasoltok a koffeinmentes kávé helyett, ami nem tartalmaz cukrot?