Melyik ingyenes oldal(ak)on érdemes eladó házat hirdetni? (tudásbázis kérdés)
Az ingyen hirdetés = ingyen van. Az ingatlanos levesz 4-5 százalékot. Ha ahhoz az árhoz teszi, amit kapni szeretnél, olyan összeg jön ki, amire pláne nem jelentkeznek ebben a mostani piaci helyzetben. Tehát vagy áron alul adják el, vagy várni kell, ha nem fontos annyira.
Ez az én tapasztalatom.
Kedves Április001!
Mi 1 éve hirdetünk ilyen ingyenes oldalakon. Mindenhol általában ott van, meddig érvényes a hirdetés.Ezután vagy újra kell feladni, vagy szólnak, ha lejár és egy kattintással lehet hosszabbítani.
Figyelmesnek kell lenni, mert ahol van fizetés is, ott be kell jelölni, mit akarsz: 1 hónap ingyenes,(itt havonta kell újítani, vagy újra feladni.) Macerás kicsit, de az ingyenességnek ez az ára. :-). A 2 vagy 3 hónapig érvényesért kell fizetni, de ezeket választani lehet a hirdetési felületen.
Más lehetőség: írd be a Google-ba ingyenes ingatlan hirdetések, és ott keresgethetsz. Én minden tájékozódást általában innen indítok.
Sok sikert! :-)
És hová küldik a számlát?
csak az eladó ház címét adtam meg...még a nevemet sem...ilyen tényleg van? ezt megtehetik?
nem, mert nem ajánlottak annyit amennyiért eladtuk volna.
iwiwen nem csak ismerősök látják
expressz és ingatlan com/net/stb, tulajdonostolhu meg a többi is pénzt kér ha több képpel rendesen akarod hírdetni!
Én 2szer költöztem, 2 lakást adtam el és magánban lótúrót nem ért hírdetni! Viszont ráment 40-50ezrem! nem mondom hogy ne csináld mert saját tapasztalatból tanul az ember de nekem az első pár hónapnyi lelkesedés után felejtős volt a dolog!
A közvetítői díj meg adott! Átlagban 4%! Sok? Bizony az, de szinte az összes lakás árában benne van!
Szerintem hírdess magad aztán ha jól megy az szuper, ha nem akkor marad a szokásos út amit legtöbben járnak... Sajnos azzal is van nyűg...
Az iwiwen csak az ismik látják? Fizetős vagy ingyenes? Ez jó ötletnek tűnik.
Egy kérdést még engedj meg: Az ingatlanos hozott 20 érdeklődőt...meg is vette valamelyik, ha igen sok jutalékot kért a közvetítésért?
Azt ismerem, de nem gondoltam, hogy ingatlan szempontjából is érdemes, akkor oda felteszem.
Mást tudtok még?
expressz, jofogas
de úgyis hívni fognak a közvetítők :D
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Van olyan oldal ahol tudnék ingyenes smst küldeni és a kártyámról sem vesz le pénzt?
- Az interneten sok olyan oldal van, ahol ingyenesen készíthetünk weblapot. Te melyik oldalon tudsz ilyet?
- Ha a Vatera oldalon csak vásárolni szeretnék, az ingyenes?
- Hol lehet interneten meghirdetni eladó PVC csöveket?
- Ingyenes hirdetési oldalt indítottam a neten egy település lakóinak. Kell ehhez valamilyen engedély?