Van olyan oldal ahol tudnék ingyenes smst küldeni és a kártyámról sem vesz le pénzt? (tudásbázis kérdés)
akit érdekel ezt ppkról másoltam ki:
"Fontos: akiket meghívtok, tájékoztassátok arról, hogy hova hívjátok meg, és hogy jelenleg csak Vodafone hálózatra lehet SMS-t küldeni. Ebből kifolyólag aki nem Vodafone-os számmal regisztrál, neki a telefonszám hitelesítéséhez egy normál SMS-t kell küldenie."
Most léptem be mindkettőbe lekértem a kreditet. Mindkettőnél +36 tal kezdődik. És mivel 2 telonk van így mindkettő " szolgáltatást " kipróbáltam.
Elég régen regiztem. Aztán sokáig nem működött valamelyik. Nem töröltem magam, és milyen jó mert ha kell küldenem, és itthon vagyok, a gépről mehet.
Nekem ppk és mobiltelos is van, +3670 és +3620 van beírva a telókönyvbe.
Nekem is sikerül mobiltelót használtam. ( tegnap este )
Ja és az ékezetekre figyelni kell!!
Most a ppk használtam ideért..
Mobiltelora is megérkezett.
a mobiltelon igen. Nekem működik, lekérem a kreditet naponta, és tudok sms-t küldeni huszasra és vodafonosra... t-mobilra nem, mert az nem elérhető.
Fontos hogy a telefonszám be legyen írva a telefonkönyvbe, mert csak én is így tudtam írni sms-t, és ami fontos, 3620, 3670 így nem küldi el.. csak úgy hogy 06!
Kreditjeiteket lekéritek napi szinten?
Rég használtam, most próbálom..
Sikerült a pannonosra megérkezett.
Először nekem sem jött be, de többször próbálgattam. Ha homályosan jelenik meg akkor nem tudok küldeni. Lehet, hogy túlterhelt olyankor.
Na küldjek? Nem tartom meg a számod és nem fogok küldeni máskor csak most próbára.
Én arra a bzzs-re is beregisztráltam de azzal sem tudtam smst küldeni.
Pedig tavaly nyáron tudtam a mobiltelorol küldeni smst.
Nem tudok küldeni a mobilteló.hu-ról smst,segítsetek,hogyan kell.
Rákatintok ,hogy új üzenet írása és kiad egy ablakot,hogy írjam be a címzetet oda be írtam a telefonszámot de nem volt jó nem fogadta el be írtam nevet azt sem fogadta el.Tárgyhoz sem tudom mit kell írni ,hogy el fogadja. 70es telefonom van.
Akkor te nem jó helyen jársz, mert nekem sosem kellett kódot bepötyögnöm, de még csak fizetni sem! Tegnap is onnan küldtem sms-t a tesómnak.
Írok privit. Persze ha érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Az interneten sok olyan oldal van, ahol ingyenesen készíthetünk weblapot. Te melyik oldalon tudsz ilyet?
- Melyik ingyenes oldal(ak)on érdemes eladó házat hirdetni?
- Ha a Vatera oldalon csak vásárolni szeretnék, az ingyenes?
- A neten hol lehet egy ingyenes oldalt készíteni?
- Ingyenes hirdetési oldalt indítottam a neten egy település lakóinak. Kell ehhez valamilyen engedély?