Melyik epilátort vegyem meg, ha...? (részlet az 1. hsz-ben) (tudásbázis)
Minden fürdésnél luffával dörzsölöm, utána erősen törülközővel, sokszor használok ilyen bőrradíros tusfürdőt, semmit sem használnak. Nálam ez valszeg genetika, mert a bőrgyógyász se tudott erre mit mondani.
Ahogy elkezdenek nőni, nyomják ki a bőrt (jobb esetben) és tele vagyok puklikkal...rosszabb esetben alatta is marad.
Akksi és ilyen wet and dry képesség se lényeges. Valószínűleg akkor egy egyszerű philips lesz a kiválasztott.
A mostani nem túl hatékony, mert a vékony, kicsiket nem húzza ki, csak ha megnőnek, így meg 4-5 naponta rá kell mennem, mert különben látszik.
A benővő szőrszálakkal már megbarátkoztam, mint "epilátor mellékhatás" :D
CSak lábszárra használnám, tehát nem kell ilyen-olyan csuda képesség, hogy a ide-oda beférjen.
Szeretnék valami újabb modelt braun-tól vagy philips-től, de nem a legújabb, hiperszuper, 0,5 mm-es szálat is kihúzó fajtát, ami 20 ezer fölötti áron kapható. Lényegtelen, hogy hány "húzófej" van, mert max rámegyek a területre többször.
Árban maximum 8-9000 Ft-ra gondoltam, de igazán nem tudom, milyen árban mozog egy teljesen általános, újabb fajta epilátor.
További ajánlott fórumok:
- Te melyik epilátort vennéd meg a kettő közül? Philips HP6485 és Philips HP6517. Miben más a kettő?
- Wizzair díjakkal kapcsolatos kérdésben tudtok segíteni? (részlet 1. hsz-ben)
- Ismeri valaki a braun silkfinish epilatort?
- Használ valaki Braun Silk-épil 7 vízben is használható epilátort?
- Használt-e már valaki Sensa-light epilátort - milyen elven működik? Jó?
- Milyen epilátort érdemes venni?