Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Melyik az az önbarnító, ami nem hagy foltot és természetes színt ad? fórum

Melyik az az önbarnító, ami nem hagy foltot és természetes színt ad? (tudásbázis)

2012. júl. 11. 09:27
Ja még annyi,valamilyen szinten "érteni is kell "ahhoz sztem,hogyan kend fel magadra az önbarnító krémet,mert ha már vhol nem teljesen egyenletes,egyből meglátszik majd....+előkészületeket igényel,pl:testradírozás,ki kell küszöbölni a bőrszárazságot,mert ahol száraz jobban befogja ésatöbbi,szóval kicsit bonyolult...legalábbis számomra:-)
8. csajszika890721 (válaszként erre: 7. - Csajszika890721)
2012. márc. 5. 16:23
Persze a radírozás az nem csak az első használat előtt, utána 2hetente radíroztam. Egyébként egy másik oldalon olvastam, hogy azt írta valaki, hogy ő rendes testápolóval kente be magát és arra a barnítót. Lehet így még jobb, én ki fogom próbálni így is. Remélem segítettem. Nem akarlak lebeszélni, de szerintem ne menj szoliba, meg ne is feküdj ki a tűző napra a nyáron. Az Alverde márka termékeinek ellenőrzött, jó összetevői vannak, nem drága, ha valamiért nem válik be, akkor sem dobtál ki több ezer Ft-ot.
7. csajszika890721 (válaszként erre: 6. - 7123a77f32)
2012. márc. 5. 16:18

Szia!

Én az Alverde önbarnítóját használtam. Nekem bevált. Először is az első használat előtt leradíroztam a bőröm luffa szivaccsal, és vékonyan kentem a bőrömre a testápolót, egymás után két-három nap este fürdés után. Ekkor már elértem a megfelelő színt, és utána heti 2-szer, 3-szor kell kenni. Nem szabad túl vastagon kenni, meg túl sokszor, mert akkor olyan természetellenes a színe.

2012. márc. 4. 17:45

Hmm.. nekem nagyon sok az anyajegyem és időm sem lesz napozni, és hófehér sem szeretnék lenni :(

De ha ilyen véleményetek van az önbarnítókról, akkor inkább felejtős..

2012. márc. 4. 15:35
Nekem szépen fogta be a bőröm, a gond a lekopásával volt, akkor lettem foltos. Evégett nem használok többé.
2012. márc. 4. 15:26
a,arrol meg nembeszélve egy ismim használt önbarnító krémet,az még durvábban fogja az ember bőrét összevissza:S
2012. márc. 4. 15:25

Önbarnító helyett sztem tanácsos inkább szolizni meg napozni.

Az önbarnítókat nagyon nehéz úgy használni,hogy egyenletes színt kapj,mert ha pl már egy pici területen szárazabb a bőröd,mint a többi helyen,már másképp fogja be,vagy:nem kened szét elég egyenletesen,máris meglátszik,aztán várhatod míg lekopik.

Én egyszer önbarnító testápolót használtam,előtte bőrradírozó tusfürdőt+halál egyenletesen kentem el,mégis itt ott sárga lettem,ittott nagyon befogott,úgyhogy megfogadtam,nekem többet nem kell,én nem kinlódok vele,nem hiszek abban hogy van kivétel,mind egyforma,hiába márkásak......

2012. márc. 4. 15:20
amit a táncosok használnak,por és bele kell szórni a testápolóba!
2012. márc. 4. 15:18
Melyik az az önbarnító, ami nem hagy foltot és természetes színt ad?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook