Melyik az az önbarnító, ami nem hagy foltot és természetes színt ad? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Én az Alverde önbarnítóját használtam. Nekem bevált. Először is az első használat előtt leradíroztam a bőröm luffa szivaccsal, és vékonyan kentem a bőrömre a testápolót, egymás után két-három nap este fürdés után. Ekkor már elértem a megfelelő színt, és utána heti 2-szer, 3-szor kell kenni. Nem szabad túl vastagon kenni, meg túl sokszor, mert akkor olyan természetellenes a színe.
Hmm.. nekem nagyon sok az anyajegyem és időm sem lesz napozni, és hófehér sem szeretnék lenni :(
De ha ilyen véleményetek van az önbarnítókról, akkor inkább felejtős..
Önbarnító helyett sztem tanácsos inkább szolizni meg napozni.
Az önbarnítókat nagyon nehéz úgy használni,hogy egyenletes színt kapj,mert ha pl már egy pici területen szárazabb a bőröd,mint a többi helyen,már másképp fogja be,vagy:nem kened szét elég egyenletesen,máris meglátszik,aztán várhatod míg lekopik.
Én egyszer önbarnító testápolót használtam,előtte bőrradírozó tusfürdőt+halál egyenletesen kentem el,mégis itt ott sárga lettem,ittott nagyon befogott,úgyhogy megfogadtam,nekem többet nem kell,én nem kinlódok vele,nem hiszek abban hogy van kivétel,mind egyforma,hiába márkásak......
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Milyen természetes (alapú) szereket ismertek a magas koleszterinszint csökkentésére?
- Szerotonin szint növelése természetes úton!
- Tudna valaki nekem olyan festéket ajánlani, amivel olyan szép élénk színt lehet festeni természetes hajszinre, mint Erős Antóniának van?
- Milyen önbarnító krémet ismertek, ami nem káros és nem hagy foltot?