Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 60+ évesen természetes szinte a narancsbőr. Szégyen nélkül... fórum

60+ évesen természetes szinte a narancsbőr. Szégyen nélkül... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

okt. 17. 08:56
Narancsbőr: az legyen a legnagyobb bajunk.
9. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 17. 08:51

Ki,ki viselje úgy ahogy szeretné/ti magát.

Én igyekszem karban tartani(ezt is),,a fogyás segített és vannak praktikák.

Nem azért mert mit mondanak,,hanem magam miatt kell, hogy foglalkozzak a dolgokkal,valahogy úgy érzem ha elhagyom ezeket akkor lejtmenet jön.

Persze így is🙃,,de valamit tenni vágyás,cselekvés ezt elodázza:)

A magunkért cselekvés sok mindent magába foglal,,ha valaki épp nem narancsbőrével foglalkozik,,hanem tesz magáért más területeken ami neki jó és kell akkor már nyert.

okt. 17. 08:21

Ez nem kor kérdése, hanem hajlam. Látok én nagyon vékony fiatal lányokon is narancsbőrt. Nekem is már 12 évesen volt, pedig vékony voltam. Most sem vagyok kövér, de sajnos van. Látok nagyon kövér, vagy idős nőket is akiknek nincs. Persze ha full izom vagy, akkor eltüntethető.

Engem zavar, de ettől még egyek strandra.

okt. 16. 18:17

Én a 2%-ba tartozok.

Nem, nem kell szégyenkezni, de ne azért tedd, mert másnak is van narancsbőre, mer attól nem fog kevésbé fájni a fejed, ha másnak is fáj.

Én úgy érzem, hogy téged nagyon zavar a narancsbőr, de azért nem érdekel, mert másnak is van és ők sem tesznek ellene szerinted.

Néhány év múlva 60 éves leszek, de engem érdekel, hogy hogyan nézek ki. Nem azért, mert más mit szól hozzá, hanem azért, mert nekem fontos, hogy ne legyen ősz a hajam, ne legyek túlsúlyos, szépek legyenek a fogaim, a körmeim, a bőröm, stb.

okt. 16. 16:43

Orange videk nagyon szep...-))

[link]

okt. 16. 10:38
Nem csak 60 éves, de sok huszonéves is narancsbőrös. Amúgy meg igaza van az előttem szólóknak: senkinek semmi köze hozzá - ha valami nem tetszik, nem kell nézni!
okt. 16. 10:25
nem kell torodni azzal,hogy mas mit mond vagy gondol rolad!lenyeg te jol erezd magadat a sajat borodben!
okt. 16. 10:18

40 èvesen sem èrdekel.

Nem tud èrdekelni ki mit mond.. nagy valószínűséggel úgysem lát többé az èletben.

okt. 16. 10:13
Miért kellene szégyenkezni. Senkinek semmi köze, hogy ki, hogy néz ki. Akinek nem tetszik, az ne nézze.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook