Melyik arckrém a legjobb: Shiseido, La prairie, Lancome, Estée Lauder, Yves Saint Laurent? (tudásbázis)
La prairie messze nem ugyanaz a kategória, mint a Lancome, vagy az Estée Lauder.
Szerintem inkább ajándékozz mást -kivéve ha kifejezetten krémet kért - nagyon melléfoghatsz.
Ó, dehogynem. Én kaptam drága krémet és csupa ragya lettem tőle.
A krémeket, úgy jó venni, legalábbis az érzékenyeknek, hogy kérjen tesztmintát, azért jobb helyeken adnak is.
Ezek mind minőségi, márkás krémek. Én a shiseido-t, a lancome-t használtam. Mindkettő jó volt.
Gyakorlatilag egyikkel sem lőhetsz mellé.
Krémet nem ajándékoznék. Nem tudhatod, hogy a legjobb, gondosan kiválasztott termék éppen az illetőnek nem rossz-e, a bőre szereti-e vagy sem. Másfelől csak akkor adj testtel érintkező ajándékot, ha olyan viszonyban vagytok.
Még mindig biztonságosabb, ha e tárgyban jó minőségű fürdőcsomagot adsz, hiszen nem tudhatod, hogy az a krém megfelel-e az illetőnek egyáltalán.
Szia, igazad van, ezek elég drágák, mindegyiknek a termékeit használtam már, szerintem azért nagyon egyéni, hogy kinek melyik jön be, de a top az a le prairie. A lancome-ot tartom az összes közül talán a leginkább olyannak, hogy nincs arányban a minőség az árral mert a lancome-ot már felvásárolta a l'oreal, attól kezdve már nem volt olyan jó.
Ha adhatok egy tanácsot, a clinique és a clarins is nagyon jó krémeket csinál, én évekig használtam clinique-t de a clarins még jobban bejött, a sminkek is, és a clarins mindig ad ilyen kis könyvecskéket mellé, hogy hogy kell jól feltenni egy krémet, milyen masszázstechnikával stb.
Később leváltottam a clarins, ma már csak sminket használok tőlük, most gyógyszertári krémeket használok de még mindig ugyanazzal a technikával teszem fel, amiket anno a clarins kis könyveiből tanultam.
A "ránctalanítás" pedig egy többtényezős dolog, nincsenek igazán ránctalanító krémek, inkább jó minőségű hidratáló krémnek nevezném, de a bőr belülről is szépül, egy csodakrém sem pótolhatja azt a törődést, ami belülről jön, vagyis jól egyen, sok folyadék, mozgás, pihenés, helyes masszírozás, helyes mozdulatokkal való arctisztítás stb.
Visszatérve a kérdésedre, La prairie vagy clarins:)
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Mi hiányzik most az életedből és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Akik legjobb barátnőt keresnek
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Melyik bio arckrém a legjobb?