Melyik a valódi McFreeze a Mekiben? (beszélgetős fórum)
A McFreeze a fagyi alapanyag,ami egy csökkentett zsírtartalmú anyagból készül.
Más mint a fagyik általában ezért nem fagyi a neve.Így hivják az összes terméket ami ebből készül.
Ezt a hideget én még nem ettem,de a meleg az nagyon finom!:DDDDDDD
A Mekié a legjobb.
szerintem a kettő tök más. az egyik az a talán 150 forintos tölcséres fagyi, amire rányomnak valami csoki izét, ez az ami megdermed ha jól sejtem (még nem ettem, de láttam plakáton:)) nyáron szoktak ilyeneket árulni. (van csokiöntet nélkül is az csak 100 forint - plakát alapján:)
a másik fajta pedig, ami egész évben kapható, a poharas fagyi, vanília, talán 3 féle trutymóval a tetején (csokis is van). ez szerintem olyan 300-400 forint között lehet, de nem vagyok meki árakban nagyon naprakész:)
Sziasztok. Nem túl izgalmas téma, de ebben a melegben még az is lehet. Inkább Titeket kérdezlek, mint a neten kutakodjak. Azt szereném lérdezni, ami a címben is szerepel, hogy melyik az igazi Mc. Freeze.
Nem vagyok nagy mekibejáró, de múltkor beestünk talán egy BigMac menüre (amolyan kuponakció volt, A4es lapról amolyan perforált cimkéket letépős)
Akkor ettem először McFreeze-t. Gondolom az mindegy, hogy miben van, ez pohárkában volt. Vaníliafagyi, és fincsi csokiöntet.
Bent voltam vmelyik nap megnt, Mc.Freeze-t kértem, viszont most olyan csokiöntetet kaptam, ami rádermedt a fagyira. Most melyik a valódi, ez, vagy ami végig folyékony marad?
Nem olyan hatalmas probléma, csak a folyékonyra voltam bekalibrálva,ami a fagyi tetejének olyan 80%át borítja be, meg finomabb is volt az, most meg ugye kaptam ezt az egész fagyirészt beborító fagyott-dermedt csokiréteget...
További ajánlott fórumok:
- A valódi szépség!
- Szerintetek ha mekiben fogok dolgozni, az fizikai munkának számít? Ha odafigyelek a kajára, lehet ettől a fajta munkától fogyásra számítani?
- A Mekiben tudok csak(!) smart pontokkal vásárolni?
- Amit most adnak a Mekiben zebrát, csinál valamit?
- Tudja valaki, mi a heti fiús játék a Happy Meal-hez, a Mekiben?
- Osztrák Mekiben hogy működik egy interjúztatás?