Melyik a legmegbízhatóbb terhességi teszt? Kinek melyik volt a leghitelesebb? (tudásbázis)
Biztos, hogy helyre tudjátok hozni. Ha szeretitek egymást, akkor biztosan nem lesz gond. A babával pedig még ráértek. Elég fiatal vagy még.
Most úgy döntöttünk, hogy mi is várunk még, majd jövő tavasszal vagy nyáron kezdünk újra próbálkozni. Beiratkoztam egy kozmetikai iskolába, azt szeretném elvégezni, most arra koncentrálok. Már régi álmom, hogy szeretnék egy saját szépségszalont, hát itt az ideje a megvalósításnak. Nektek sok szerencsét kívánok!!
Képzeld, ma reggel csináltam megint tesztet. Most Gabriel-t. Nem mintha ez lényeges lenne, de ennek hiszek. Mindegy, mert a lényeg az, hogy nem vagyok terhes. Öröm azért, mert most nem jött volna jókor, de valamilyen szinten el is szomorít azért.
Párommal meg talán helyre tudjuk hozni a dolgokat.
a nőgyógyász :)
az 100%
Szia! Jaj, akkor jobbulást. Sose jó kórházba menni. Kisgyermekkel meg főleg nem :(
Nálunk meg örökös viták vannak újabban és sajnos van esély rá, hogy külön is megyünk :( Szóval ilyen alapon inkább ne legyek terhes. Meg most a sulit is folytatni szeretném (főiskola).
Mi történt? Valami baj van? Mindig a baj, már elegem van. Már én sem szeretnék most másikat, a kisfiammal mi is kórházban voltunk már negyedszer ebben az évben, tegnap jöttünk haza. Engem nagyon megviselt a betegsége, most magam alatt vagyok, nem érzem úgy, hogy most kell a kistesó.
Remélem azért nálatok nincs nagy baj.
Szia!
Köszi a kérdésed, még nem. Viszont semmi görcs, semmi barnás dolog, semmi nincsen :( Egyébként az utóbbi időben olyan dolgok történtek itthon, hogy azon imádkozom inkább, hogy ne legyen a hasamban baba. :(
Szia!
Csináltál újabb tesztet?
Az a baj, hogy én sem tudom és a doki is csak fogamzásgátlót akart írni. Elfogadtam, de nem váltottam, ki, mert én hiszek abban, hogy más jellegű, de női bajom van, csak nem akarják kivizsgálni :( Bosszant, de nem tudok mit tenni. Ja, ma még tart ilyen barnázás, és ez a 43. nap. Görcsök kicsik, más semmi. Terhességre utaló jelnek sincs nyoma.
Én holnap háziorvoshoz megyek a visszatérő vakbélgyulladásommal. Unom ezt is, szóval jó lenne, ha kiműtenék onnan.
Remélem minden rendben lesz a vizsgálaton neked!
Sajnos nálam ez még nem sokat jelent. Volt olyan, hogy 60. napra jött meg. És nem volt baba ott sem.
Most nagyon úgy néz ki, hogy meg fog jönni, de ha nem, akkor jövőhéten tesztelek legközelebb. Ezek függvénye lesz az orvos. Októberben meg mindenképpen megyek, és akkor kérek gyógyszert is. Nagyon kellemetlen, hogy soha nem tudom kiszámolni, hogy mikor fog megjönni :(
Sziasztok!!
Amazon 10mlU/l az érzékenysége.Ez egy új teszt.
Sajnos ez már csak ilyen. A dokik meg szerintem ráfogják az időváltozásra. Hát nem tudom nálam mi lesz.
Nincs normális ciklusom, szóval így nem tudom, mert eddig soha nem jött meg kétszer ugyanakkor. Az bizti, hogy ez a 40. napom. Rosszullét van, görcs elmúlt, barna nulla.
Sajnálom nagyon. Kár, hogy nem jött össze.
Nekem ma voltak mensis jelek. Kis barnázás, de éppen csak. Meg eléggé görcsöltem. Más nem. Még egy hetet várok, aztán lehet csinálok még egy tesztet, ha addig nem jön meg.
Nagyon sok sikert kívánok a következő "hónapra".
Szia!
Onnan gondoltam a terhességet, hogy már van egy kisfiam és emlékszem, hogy ugyanennyire szenvedtem. Hányinger (egész nap), émelygés, mensi kimaradás és még a többi ehhez hasonló tünetem megvan. :( Nagyon drukkolok neked, hogy reggel pozitívat tesztelj!
Szia!
Én megvettem a Gabrielt, de majd csak reggel csinálom meg! Te miből gondolod, hogy terhes vagy? Érzel valamit, mert én sajnos semmit, csak a hasam szúrkál és persze nem jött meg. Mondjuk még megjöhet, hiszen ma kellett volna.
Sziasztok!
Hát én megvettem a Clearblue-t is és a Gravi HCG-t is. Mindkettő negatív :( Nagyon el vagyok szomorodva, főleg úgy, hogy minden terhességre utaló tünetem is megvan. Ha sokáig marad ez az állapot, akkor orvoshoz fogok menni, hogy mondja meg ő.
Nekem egyébként mindkét teszt szimpatikus, sőt még a Gabriel is.
QuPIDo terhesség-meghatározó tesztkazetta
Érzékenység: 10mlU/ml
Az egyik legérzékenyebb forgalomban lévő terhesség-meghatározó teszt
A beágyazódást követő 1 napos terhesség kimutatására alkalmas.
Én Clearblue-t használtam legutóbb, ez "csak" 25-ös érzékenységű, de már a peteérés után 11 nappal (mensi előtt 2 nappal) halvány pozitív lett.
Most vagyok az 5. hétben. :)
Sok sikert neked!
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Szerintetek melyik a legmegbizhatóbb terhességi teszt?