Melyik a jobb vatera vagy jófogás? (tudásbázis)
Semmire sem jó!
:)
Vatera a legnagyobb sajna
És hogy fizetni kell?
A piac már csak ilyen, nem megy mindig az ingyen "lopás" :)
Nekem mostanában a jófogás jobban megy és nem kell érte fizetni!
A vaterán fizettem mint a katonatiszt, a hirdetésem még kiemelve is csak a többezredik helyre került és az 1 ft-os cuccok sem mentek el + sokkal macerásabb a hirdetés feltöltés mint a jófogásra.
Sajna már nem szűrnek. Egyáltalán nem. A Vatera már nem foglalkozik a színvonallal és a vásárlói körrel, csak azzal, hogy minél többet bezsebeljen. Ez látszik is, mert egyre több a link, komolytalanul licitálgató "vevő" (nem ellenőrzött vásárlók).
Az, hogy bizonyos számú negatív értékelés után kizárják az illetőt, már nem visszatartó erő, mert a regisztráláshoz (ha vevőként regel valaki) sem számla-, sem telószámot nem kell megadni, elég egy email cím. Ha kizárják az illetőt, létrehoz egy új fiókot, amivel simán újra regel.
Szvsz a Vatera, a jófogáson láttam éppen pont ma, olyan fesztiváljegyet ami egy tavalyi fesztiválra lett volna érvényes és még mindig fent van.
A vaterán ha 1 Ft-ről indítod az eladásaidat nem kell fizetni feltöltési díjat, 2 Ft-től viszont van, de sávosan nől (2-2500-ig (ha jól emékszem) Ft, és így tovább). Majd az eladások után jutalékot, megvan, hogy mekkora összegig az eladási ár hány %-át kell, de nem olyan vészes.
Odafigyelnek rendesen az eladókra is és a vevőkre is.
A Vatera jó, sok mindent vásároltam már (no nem toronyórát aranylánccal), olyan dolgokat, amelyekre szüksége volt a családnak, de az üzletekben sokkal drágább lett volna.
Jártam a Grandón is (Vaterához tartozik). Pl. Az Expresszen vettem héjas diót 300,- Ft/kg áron. Finom, könnyü pucolni és a mai árakat nézve, ha csak 40 dkg jön ki egy kg-ból, akkor is jól jártam.
Tehát szumma-szummárum nézzetek szét mindegyiken és válasszatok.
Még valami: A VATERA NAGYON SZIGORÚAN MEGSZŰRI úgy az eladói oldal, mint a vásárlói oldalt.
üdv.
Akkor hogy is van ha a vaterára felteszek valamit mennyit kell fizetni meg tán van valami ,hogy ha eladok akkor fizetnem kell valamit a vaterára?
Még sose probáltam venni már vettem róla de eladni még nem probáltam!
felteheted mindkettőre
a jófogás ingyenes...
További ajánlott fórumok:
- Adtál már el/vásároltál már ruhát az OLX-en, Jófogáson?
- A Jófogáson vásárlás mennyire megbízható, kinek mi a tapasztalata?
- Tud valaki a vaterán és a jófogáson kívül más adás-vételi portált ahol pörög is a történet?
- Valaki nem tudja hol lehet kapni Jófogás Zsozsót?
- A Jófogás oldalán hogy lehet üzenetet küldeni telefonszám hitelesítése nélkül?
- Ha a Jófogáson vagy vaterán el szeretném adni a tabletemet, akkor ennyiért szerintetek megvenné valaki?