Adtál már el/vásároltál már ruhát az OLX-en, Jófogáson? (tudásbázis)
Jófogás most jól működik,tegnap adtam fel hirdetést.
Március végén hallottam, átttelepül a jófogásra.
Olx teljesen megszünt, nekem a jófogás jön be. Akartam regisztrálni, regiztem is, de az aktiváló kódra katintok, és hibát jelez.
Volt aktív hirdetésem. Mikor még be tudtam lépni, mindig láttam a figyelmztetést : Összeköltözünk.. Valami iylen szöveg...
Biztos jó ,csak nekem nem :)
Egy jó garázsvásár a tuti forgalmas helyen, előttünk 5-10 ember megy el naponta :-)
Meg én a hardveraprón szoktam hirdetni,de az specifikus :)
Az OLX megszűnt.
Nekem már áttelepítették a fiókomat.
A Jófogás nem olyan jó, más után kellene nézni.
Mindenkinek köszi a választ :)
Hát éppen ez az... hogy megújítási mail érkezik, de arra kattintva nagy fehérség napok óta.
Pedig azt írták hogy áttelepítik oda.Én mondjuk töröltem mindent mikor szóltak.
Nekem olyan fele-fele.Nem örültem hogy megszűnt az OLX.De ez van.
Nekem is eltünt a profil és a hirdetés sem került át a jófogásra.
sajnos nekem sokkal jobban bejött mint a jófogás
Jófogásról néha jön vevőm.,de elenyésző,én mint cég hirdetek ott.
OLX.Megszűnt.A jófogás megvette.
Nekem vannak fent hirdetéseim,de csak a szokásos,megújítós üzenet jött,nem töröltek semmit! Igaz,az újakat már a jófogásra tehettem csak fel,de nekem ez mindegy,onnan is jön a frissítés miatt üzenet.
Valakinek van fent éppen hirdetése OLX-en?
Történt mostanság egy váltás, azóta egyszer megújítottam a hirdetést, de most úgy tűnik, hogy törlődött a profil. Szokásos figyelmeztetés megérkezett, 4. napja hiába kattintok rá, sehol semmi. Profilba ugyan be lehet lépni, üres.
Ezt csak így törlik, ennyi? :)
Rengetegszer! Vettem is adtam is.
Nekem sikerült eladni az összes baba ruhát ,és egyéb más dolgot is jó szöveg kell meg megfelelő ár nem kitartani és megnézni más mennyiért hirdet .
Igen,szerintem lejárt az ideje a Vaterának,úgy tudom az Árukeresőék vették meg amúgy.A Grandot is,de azzal sem tudom mi van tán az is bedöglött.Oda már nem is tudtam regizni.
Használhatónak használható, ugyanolyan, mint régen. Most éppen nincs feltöltési díj se...De látogató se sok...bár most úgy néz ki sikerült eladnom mégis pár dolgot...
Igen,tudom,de azóta még nem mentem vissza.Tényleg használható most?
Á,nem hinném,hogy érdekelne Téged,anyu helyett hirdetek pár dolgot :)
Én ruhákban nem utazom,csak számtechben :)
Küldjél egy linket privibe és én megnézem:) Ha gondolod, persze...
Az új Vatera tényleg elég béna volt, vevő/eladó nézőpontból is...Tiszta lelki beteg voltam, hogy megszűnik a régi:) De szerencsére észhez tért az üzemeltető, mert végül az új került a szemétbe:)
Nekem az új Vatera nem jött be,igaz én mint bolt hirdettem ott,sok terméket de alig volt érdeklődő és ugye jutalékot kérnek.Már nem is hirdetek ott.
Én is ezt tapasztalom.Műszaki cikket hirdetek még azokat keresik.
Most is hirdetek ruhát,cipőt,nem használtat,de nem keres a kutya se :)
További ajánlott fórumok: