Melyik 33 cm mély mosógépet érdemes megvenni? (tudásbázis kérdés)
6. Channa* (válaszként erre: 5. - Jucika33)
2017. okt. 24. 09:47
7 évig. Sajnos drága. Lett volna a javítása.
5. jucika33 (válaszként erre: 4. - Channa*)
2017. okt. 24. 09:05
Köszi. Utána nézek az indezitnek. neked az mennyi ideig bírta?
4. Channa*
2017. okt. 23. 10:22
Szerintem csak a samsung rossz, az össze többi jó, bár én az indesitet szerettem legjobban. A boschnál sokkal jobb.
3. jucika33
2017. okt. 23. 06:07
Pillanatnyilag Zanussi van, aminek az élettartamával meg vagyok elégedve (15 éve bírja,szerelés nélkül), viszont a mosási hatékonysága elég rossz és a centrifugája is elavultan lassú. Illetve nagy, belóg egy szekrény elé, amit csak félig lehet ezért kinyitni. Zanussiból sem találtam 33-35 cm-est.
2. jucika33
2017. okt. 23. 06:00
Elvileg minden gyártónak van, gyakorlatilag alig találok. Szinte minden márkáról rossz véleményeket olvastam, csak a Bosch típusról nem, de annál meg nincs ekkora mosógép. Akinek van ilyen típus és szépen mos, bírja egy ideje, kérem ossza meg velem, milyen fajta.
1. jucika33
2017. okt. 23. 05:58
Melyik 33 cm mély mosógépet érdemes megvenni?
További ajánlott fórumok:
- Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja?
- Középkategóriás elöltöltős mosogépet szeretnék venni. Melyik márka, típus vált be nektek?
- Lehet kapni olyan mosógépet,ami szárítógép is egyben? Ha igen, milyen árban van és milyen márkát érdemes megvenni? Esetleg tapasztalatok?
- Melyik receptkönyvet érdemes megvennie egy kezdőnek, amely az összes alap ételt tartalmazza?
- Szobabicikli vásárláskor mire kell odafigyelni? Melyiket érdemes megvenni?
- Mosógépet vásárolok neten, (120 km-re) melyik futár cég vállalná a szállítást, tudtok segíteni?