Melltartó vagy nem (beszélgetés)
igen es nem,ha atlatszo a rucid akkor kell,s ha azt viselsz csakis olyant ami kenyelmes,mert kulonben kesobb egeszsegugyi problemad lehet.
Nagyon nem szeretem, de muszáj.
Nekem nincsenek nagy méreteim, (csatlakozom a táborban Sena-hoz), 75B-s vagyok, de mindig hordok, mert így érzem magam jól. Nyáron maximum csőtopphoz nem, de ott meg nagyon odafigyelek, nehogy átlátsszon, vagy lecsússzon.
Én szinte mindig hordok, itthon is. Megszokásból azt hiszem. Nem rendelkezem nagy méretekkel, jelenleg 75B, de nem tudom elképzelni hogy ne legyen rajtam napközben. Nyáron szoktam hanyagolni, ha olyan a ruha ami nem látszik át, de csak itthon. Szerintem ha jó a méret és a szabás akkor egyáltalán nem kényelmetlen.
ki nem állhatom, de muszály, ha az ember dolgozik, de "fiatalabb" koromban nyáron egyáltalán nem
Most minden nap hordok mert feszülnek a cickók:-))9 hetes vagyok!
attól függ, mekkora melled van
Van Aki hord, Van Aki nem : )én hol igen hordok, de van mikor nem.
Amikor otthon vagyok, akkor nem hordok, de néha még akkor sem, ha nem muszáj, de pl.sportoláshoz megint csak hordok.
sajnos a gravitáció erre is hat. kb. 15 perccel a felragasztás után :-) a barátnőm is kipróbálta, mosolygós volt az eredmény :-)
Rajtam mindig van, mert kényelmesebben érzem magam.
Már van ilyen! :)) Mell alá ragasztható akármicsoda, ami megtartja, de nem látszik. Ismerősömnek ajánlották a menyasszonyiruha kölcsönzőben.
Otthon minek melltartó...ha meg menni kell valahova, akkor mindig
Én sem lennék meg nélküle!
Én nem lennék meg nélküle, félnék, hogy átlátszik a ruha.
Mikor hogy... A gravitáció sajnos nagy úr, így csak alkalmanként hanyagolhatom. Egyébként imádnék nélküle élni. Nem találta mág fel valaki a láthatatlan, érezhetetlen, tapinthatatlan melltartót? Vagy a napi vitáminkapszula mellé bevehető mellemelő, feszesítő és antigravitációs tablettát?
én szülésig egyáltalán nem hordtam - ill. csak hébe-hóba,ha a ruha megkívánta - ,mert szerencsére jó formájú,mégsem kicsi melleim voltak(C-s).Terhesség és szoptatás alatt "nőtt" E-re,na ekkor már kénytelen voltam hordani.Most újra C-s,és hordok,mert sajna már nem a régi:(((
Ha olyan kedvem van akkor veszek csak fel, de a ruhácskák alá nem szoktam..(80C a méretem )
Nekem nincs ilyen gondom,szerencsére,vagy sajnos.
Persze sportmelltartóban.
Tinikorban nem, de felnőttkorban érdemes olyan sportot űzni ami erősíti a mellizmokat. Esküvő előtt elhatároztam hogy kicsit gyúrok bicepszre mert alkatilag borzasztó vékony karom van és C-Ds melltartót hordok. Szóval igen bénán néztem ki a pálcika kezeimmel.
2 hónap után a karom megvastagodott, és a mellem a barátom szerint úgy áll mintha szilikon lenne. Mert karizom és mellizom szorosan együtt jár.
Azért gondolom hogy tinikorban nem tesz jót a mellizomerősítés lányoknál mert sok sportolónak látjuk hogy nincs melle, csak mellizma. Felnőttkorban sem jó átesni a ló túlsó oldalára, de főleg nagymellűeknek nagyon tudom ajánlani a sportot.
Mindenképp kell mertartó, ha kimegy az ember otthonról, viszont otthon nem szükséges állandóan hordani. Melltartó viselése nélkül a mell lógós lesz, főleg igaz ez a nagyobb mellűekre, de a kisebb mellűeknél is igen gyakran előfordul.
A mell feszessége érdekében érdemes keleti mellmasszázst végezni legalább az esti tusolás/fürdés után, de a legjobb reggel és este is csinálni ápoló krémmel. Ettől feszesebb, duzzadtabb lesz a mell. Édremes a párunknak is hagyni, h gyöntölje, igaz picit fáj, de garantáltan nem fog lógni, elernyedni. :) Plusz egyenesen kell tartani magunkat, nem szabad görnyedni, attól is elkezd lógni, plöttyedté válni.
Nekem feltétlenül kell és bizonyára mindazoknak akinek a kosár mérete meghaladja "B" -t. A gravitáció megteszi áldatlan hatását. Persze sok függ attól, hogy milyen géneket örököltünk.