Mellplasztika árak (tudásbázis)
Szia! Én is tervezek idén implantátum cserét. Azt szeretném kérdezni, hogy államiban bárkinek megcsinálják a műtétet, vagy valamilyen elvárásoknak meg kell felelni? Köszi
Szia!
Nekem csere lesz 29.-én a Szent Imre kórházban.
A műtét 430.000 az implantátum 300.000
Sziasztok!
Érdekelnének az aktuális kb. árak.... impli csere várható hamarosan... Köszi előre is... :)
Szia!Én simán vennék fel hitelt,hogy megcsináltassam.
Szia!Végül a plasztikai intézetnél voltál? Ha igen, mennyi volt a műtét? Illetve ha nem, akkor miért nem és helyette hol? Köszönöm előre is a választ!
Ha mütet, SENKINEK sem ajanlom a kardirexet. A bunko nyulszaju recepcios nötöl elkezdve az altatoorvosig lekezelöek, kiveve a kis apolonöt aki szegeny retteg attol az elvetemült nöszemelytöl.
Sziasztok ! •INFO•
Hátha segítek ezzel valakinek .
Győr - kardirex- Dr. Győrffy Lajos -Mentor implantátum -850.000ft
Nagyon jó, lelkiismeretes orvos . Az ellàtás szuper , az eredmèny kifogástalan , csak ajánlani tudom a dr urat :)
Sziasztok!
Valakit mutott mar Dr.Mohamed Al-Sheraji?
Fú, nagyon szép lett!!! :) Megkérdezhetem h ez a méret műtéttel együtt mennyibe került? Előre is köszönöm!
Szia! A bejegyzésed óta megcsináltattad? Ha igen, mik a tapasztalataid?
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklödni,hogy a mütét árát mikor kell kifizetni? A konzultáción, vagy ez orvosonként eltérő lehet?
Jövőhéten kezdek menni konzultációkra több sebészhez is és szeretném tudni, hogy ezen a táren mire kell készüljek.
Első sorban Dr. Bognár Gáborra lennék kíváncsi.
Mellplasztika.. A lenyeg ki maradt :D
Sziasztok!
Dr. Mohamed Al-Sherajirol, ha esetleg valaki tudna rola infokkal szolgalni nagyon halas lennek..
Az ar es a munkai erdekelnenek!
Elore koszonom a segitseget
Szia! Ez engem is erdekelne ..
Dr. Falus György 850.000 Ft, Dr. Csuha Lajos 850.000 Ft, Dr. Rusz Zoltán impli függő 960.000-1.060.000 Ft. Ma megyek a Budapesti plasztikai intézetbe, ott most akció is van -200.000 Ft. (kíváncsi vagyok mennyiből :) )
Jesszasz...micsoda árak...
Szia Emma! Nekem 260cc-s közèpmagas implantátumom van, ha gondolod, kopogj be a naplómba ☺
Sziasztok!
Van itt valaki akinek 260cc vagy 280cc körülit tettek be és van naplója? 😘
Nagyobbitas felvarrassal 1.100.000 Ft
Szia! Gyere van egy csoport most csinaltam dr. Kovacs Ferenc plasztikai sebesz! :) hatha nagyobb szerencsevel jarsz😉
Sziasztok,
Tudja valaki Kovacs doktornal milyen arak vannak?
Koszonom
sziasztok,engem 3x műtöttek,legutóbb RÉVÉSZ ZSOLT tavaly novemberben,akkor az ár 850000volt,van naplom is akit érdekel,szivesen beengedem.
Sziasztok erdrklodnek hogy esetleg melyik megbizhato dokinal van reszletfizetesre lehetoseg?illetve milyen feltetelekkel
Regebben volt a Medicredit de ok mar ugy tudom megszuntek
De. Németh Tamás
780.000 Ft
SZiasztok, aki Dr Falus Gyötgyöt választotta, igy ,hogy ad kedvezményt mennyibe kerül a műtét mindennel együtt, pl 350cc
Szia
Én is Dr.Falushoz mennék.Megkérdezhetném milyen árban dolgozik.Most fenruár végéig 299ezer kedvezményt ad.Az valós lehet.Köszönöm :)
Szia!Kedden műt engen Falus Dr,imádom,végtelen türelmes,nala nincs megvalaszolatlan kerdes;)Beszamolok majd a mellnagyobbitas tapasztalatok hoxa alatt:)
sziasztok.
mellnagyobbító mütètet szeretnék.
3 gyermekem van .
tanácstalan vagyok melyik orvost válasszam.
véleményeket szeretnék
dr Falus György
dr Gill Enre
munkáikról.
vagy ajánlanátok jó orvost?
köszönöm
További ajánlott fórumok: