Mellnövesztő szerek (beszélgetés)
nekem inkább mellkicsinyítő szer kellene :)
pár a párom szerint nem...de nekem kell viselnem!!!
Sziasztok!
Eladom a Breat Success kapszulámat! Nem negatív tapasztalat miatt, más okból.
10.000 Ft-ért vettem, 8000 Ft-ért odaadom.
Személyesen átvehető Budapesten.
Tel.: 70 453 1173
Sziasztok!
Eladó 1 doboz Beauty Breast mellnövelő kapszula, 4 tégely Beauty Breast mellnövelő krém, és 1 doboz görögszénamag kapszula. Természetesen kedvezőbb áron, mint internetről rendelve, és így postaköltséget sem kell fizetni, és nem kell heteket várni a kiszállításra. Az egészet együtt 20 000 ft-ért adnám, de külön külön is elvihető. Budapest vagy Nagykanizsa környékén tudom személyesen átadni.
Érdeklődni a dizzy88(kukac)citromail(pont)hu emailcímen.
Köszi.Hát igen a fogyasztószerekről én sem hallottam sok jót.Csak érdekelt,hátha van valakinek tapasztalata erről a szerről.Azért köszi.
Üdv.
Hmm..hát érdeklődj,hátha van.
Mondjuk vannak olyan fogamzásgátlók is amitől nő az ember melle,szóval ebben nemtom mi a mese habbal.
Hello!
Van valakinek valami tapasztalata a Breast Success-Mellnövesztő kapszuláról?
:) Ok,de biztosan vannak ilyen pasik.És én általánosítva is gondoltam.:)
Nekem egyszer volt olyan,még 6.os voltam,most sincs nagy mellem,akkor is alig volt,de melltartót kezdtem el hordani,és egyik volt pasim,megkérdezte,hogy hanyas melltartót hordasz mínusz feleset?
Ez szerinte vicces volt,de csak ő nevetett rajta.
Na..ez nem vicc,egy csomó ember előtt mondta ezt.Én úgy kiosztottam,ott helyben,hogy azt nem tette a kirakatba.
Egy fiatalasszony szeretné ha nagyobbak lennének a mellei.Már minden módszert kipróbált,de semmi nem segített.
Egyszer a férj azt mondja:
-minden nap legalább egyszer,dörcsölgesd a melleid közét wc papírral!
Fiatal asszony elég furcsának tartja ezt az ötletet,de mivel szereti a férjét,és bármit megtenne ,hogy megnövessze a melleit,hát megteszi.
Egy idő után,mikor ez a módszer sem válik be,megkérdezi a férjét,hogy miből gondolja ,hogy ez használ?
A férj ezt válaszolja:
-Hát,a fenekednél bejött......
További ajánlott fórumok:
- Természetes mellnövesztés
- Milyen természetes (alapú) szereket ismertek a magas koleszterinszint csökkentésére?
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek
- Milyen homeopátiás szerek vannak tejserkentésre és hogyan szedhetők?
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?