Mellnagyobbítás saját zsírral! (beszélgetés)
Már nagyon sokat olvastam erről.
A műtét utáni vizsgálatok esetén mikrokalcifikáció látható a radiológiai vizsgálatoknál. Nem kellő tájékozottság esetén tévesen daganatos megbetegedésre utaló jelnek vélheti ezeket a vizsgálatot végző orvos. Gyakorlott orvos esetén ezek megítélhetők, és nem jelentenek diagnosztikai problémát.
Ki műtött? :)
Nekem lenne honnan leszívni
Az oldalán ott van árral együtt pedig. Várom a válaszát, írtam neki.
Azt olvastam hogy a régi technikákkal felszívodott de hogy ma már olyan technikával csinálják amivel kb a 80% megmarad a zsírnak és meg lehet ismételni a töltést később ha nagyobbat szeretnék.
Hidd el felszívódik!Nem is nagyon csinál ilyet sok orvos Révész se.
Drága és pénzkidobás.
Olvass utánna mi a hátulütője, nem véletlen nem vállalják. En is azt szerettem volna annom de elég nyomós érvet kaptam rá hogy miért ne.
Röviden a lényegem hogy a saját betöltött zsìr körbe meszesedik vagy mim és ez a mammográfiai vizsgálatnál nem tud külömbséget tenni az orvos a rosszindulatú daganat és a betöltés között. Lehet nem pontos a megfogalmazás, csak nagyvonalakban kaptam választ anno a Félszerfalvytól.
Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!
Mellnagyobbítást szeretnék saját zsírral. Ha valakinek van tapasztalata írjon :)
Szoptatok így egyenlőre tervezem és persze orvost keresek. Szoptatás után 6hónappal lehet mellnagyobbítást végezni. Pap és Krasznai nem végez saját zsírral mellnagyobbítást, Révészen gondolkodom.