Mellkisebbítés TB-re vidéken lehetséges? (tudásbázis kérdés)
Okés, elviszem :)
Neked konzultáción mutatott esetleg előtte-utána fotókat?
Egerben lakom. És te?
Èn is Jósvaynál voltam konzultáción, de még nem csináltattam meg. Szerintem nagyon jó kezekben leszel. Vidd el nyugodtan a képet, nem baj, ha mosolyog rajta. Ùgy is a te melledhez kell, hogy igazitson. Hozott anyagból dolgozik:)
Milyen messze vagy BP-töl?
Csak az orvos tud igazán a kérdéseidre választ adni.
Sziasztok!
Új vagyok itt, és mellműtétre készülök. Valószínű én TB támogatott leszek, mert asszimmetrikus a mellem, de nagyon feltűnően, teljesen más a kettő. A Szent Imre kórházba készülök majd lehetőleg Jósvay János doktor úrhoz. Lenne néhány kérdésem még a konzultáció előtt, hátha tudtok segíteni :)
Az első az lenne, hogy a nagyobbik mellem lóg, hatalmas a bimbóudvara és striás, etz a nagyobbik mellem. A kissebbnek normális méretű a bimbóudvara és az szép feszes. A kicsit szeretném a nagyhoz igazíttatni. Ebben az esetben milyen eljárással csinálnák meg nekem? Felvarrás+bimbóplasztika+implantátum a kisebbe? Vagy ez hogy működik? Mindkettőbe nem kérhetek implantátumot ugye? Vagy úgy is finanszírozná még a TB?
Ha képet viszek az orvosnak, hogy megmutassam, milyen melleket szeretnék, nem fog furcsán nézni?
Bocsi a sok hülye kérdésért :)
dehogy leszel rákos :S jesszus :DD
ha téged zavar valami a testeden,akkor változtatsz rajta és kész,elvégre te élsz abban a testben,neked kell elsősorban elfogadnod önmagad,és nem másnak.. legalábbis nekem ez a véleményem..
amúgy sztem 1-2 éjszakát simán kibírna a babóca nélküled :) na de te tod :)
gratulálok a gyerekekhez :)
biztosan neked is nagyon szép melleket tudnénak varázsolni,sztem ennyit megér néhány Pesti látogatás ;)
nagyon szép melleket csináltak neki
a szép kimaradt :)
húú :S erre már nem emlékszem pontosan.. asszem 4-5 hónap volt neki, de ez függ a doki időbeosztásától is. Valami olyasmi volt,hogy nyáron járt fel Pestre,és novemberben műtötték. De nagyon szép lett a melle,megmutatta nekem :D szegénynek a testalkatához képest bazi nagyok a mellei.. ráadásul nem is élvezhette sokáig a feszes kebleket,mert 2 évre rá már szült,és most kb 2 szer akkora lett,szóval nagyobb lett,mint volt.. És másfél évig fejelte magát,mert rengeteg teje volt,alig tudta elapasztani. Most is műtétre készül,vagy már meg is műtötték,nemtudom,nem tartom már vele a kapcsit :(
De az biztos,hogy nagyon melleket csináltak neki.. és ki tudja .. lehet azóta megint ugyanolyan szépek,bár amikor legutóbb beséltem vele,akkor azt mondta,hogy lehet nem lesz akkora súlyú a melle,hogy tb-re megcsinálhassák :S
végső esetben ez lesz... jobb megoldást nem tudok
:(
Sziasztok!
Mellkisebbítő műtétre készülök. Elvileg tb-s leszek, de a vidéki kórházban azt a választ kaptam, hogy csak Pesten 2 db kórházban van mód tb-s műtétre. Tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?