Mitől fájhat a mellem? (beszélgetés)
Szia!
Nekem régebben amikor nem szedtem tablettát folyamatos mellfájdalmam volt. Ez általában menstruáció előtt kezdődött el ovuláció környékén. A mellfájdalom a PMS egyik tünete is lehet. Miután megjött rá pár napra el is múlt.
Igen! Szokotak a melleim fájni mensi előtt jóval, ha nagyon nehezet emelek!
Nem az idegeskedés miatt képzeled be a fájdalmat, hanem mert görcsösen akarsz, NEM, nem szeretnél, hanem akarsz valamit!
Alig várom a következő fórumot ugyanerről...
Ha holnap is fájnak a melleid, akkor sürgősen keress fel egy orvost, mert a Hoxa orvosa, sajnos éppen pihenőidejét tölti.
Sok sikert!
Elég régóta fáj már a mellem,tudom lehetne PMS tünet de nekem eddig csak alig volt érzékeny mensi előtt.Néha jobban,néha kevésbé néha inkább csak a jobb. Lehet terhesség jele is? ( bár elég csekély az esélye 18 nappal aktus után csináltam tesztet és negativ) Bár csak péntek (02.26)-án kell megjöjjön szóval lehet tesztelek még.
Van olyan akinek már mensi előtt jóval előbb vagy akár ovuláció környékén mensiig fájni szokott a melle?
Bár tudom nem minden ciklus ugyanolyan csak eddig ilyen még sosem volt. Bár megjegyezném szedek egy gyógyszert ,ami a faggyútermelésre hat szóval valamennyire lehet befolyásolja a hormonokat, szóval lehet ez okozhatja.
Az is lehet hogy idegeskedés miatt már beképzelem a fájdalmat.