Mellékhatás? (beszélgetés)
Persze, hallottam már ilyenről, de tapasztalat hiányában én nem állíthatom konkrétan.
Gratulálok tizenhatévesedhez:)
Igen, értem mire gondolsz, de nem tudlak megérteni.
Ha neked a terhesség probléma lenne, akkor mielőbb menj dokihoz, csinálj tesztet, ha nem probléma, akkor viszont ne éld bele magad nagyon, mert lehet még sem vagy terhes. Nem tudom, hogy a fogamzásgátló mennyire zilálja szét a hormonháztartást, így nem is tudom megmondani, hogy a kimaradás ad e okot az aggodalomra. Sosem szedtem, de úgy tudom, hogy a tabletta mellett rendszeres a havi, tehát olyan nincs, hogy kimarad.
És mi lenne, ha valaki beírná, hogy volt neki ilyen? A következő nő beírná annak az ellenkezőjét. Egyik beírná,hogy volt neki ilyen, cisztától, a másik beírná, hogy volt neki ilyen, babától.
Végy tesztet. 2 hét után már tuti megmutatja.
Írok én ilyet is...
Nekem sokszor késett napokat, heteket és volt olyan, hogy hónapok kimaradtak.egyszer sem voltam terhes. Igaz, nem is szedtem fogamzásgátlót sem, de volt/van pajzsmirigy betegségem.
Szerintem az ilyen sem megnyugtató...
Ráadásul negatív sem vagy sosem.
Pont te vagy az, aki mindig pozitív. :)
Mitől lennél nyugodt?
És mi,hogy tudnánk megnyugtatni?
Ha azt mondanám, hogy terhességi teszt vagyok és az eredmény negatív, akkor sem nyugodhatnál meg, ugye tudod?
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hyaluronsav ráncfeltöltés - mellékhatások?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..