Mellplasztika - Mennyiért? Mekkorát? (beszélgetés)
Pedig pont az alapos felkészülés hozza meg a várva várt eredményt, ha csak belekapsz, nem biztos, hogy azt kapod, amit szeretnél.
Először is legyél magaddal tisztában, hogy mi az alapod, honnan indulsz és mit szeretnél látni magadon.
Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy fórumokat, naplókat és plasztikai sebészek oldalait böngéssz.
Javaslom a sok-sok galériát, mert ott találhatsz a sajátodhoz hasonló alapot, és láthatod a végeredményt különböző méretekkel és formákkal.
Hiába mondom én pl. neked, hogy legyen 300cc és kerek és izom alá, mert nem tudom, hogy milyen magas vagy, hány kg, milyen széles a mellkasod, mekkora a saját melled és milyen hatást szeretnél elérni.
Sőt, még két azonos paraméterekkel rendelkező nőn sem egyforma ugyanaz a méret...
Ha pedig bizonytalan vagy, el kell menni minél több orvoshoz konzultációra és úgy dönteni.
Részletfizetésről nem tudok nyilatkozni, ha ez neked segítség, nekem 3 éve kb. 1 millió volt mindennel együtt, de vidéken és olyan orvosnál, aki nem túl ismert.
Hogy ki hogy viseli a műtétet és ami utána jön, ahhoz szintén a naplók adhatnak sok segítséget, ez is ezerféle lehet, van aki jól viseli minimális fájdalommal, míg másoknál adódnak problémák...
Orvosonként változó a protokoll.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Most kihez is menjek mellplasztikára?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?