Melegvíz nélkül maradtunk, mit tehetünk? Szerelő csak napok múlva jön. (beszélgetés)
Kedves FI!
Mi újság? Mi lett a megoldás?:)
HA van hideg viz, melegitsél, de szerintem hideg vizzel is ki lehet bírni 4-5 napig, akár tovább is.
Én forditott esetben nem kéretőznék szülőn kivül másik helyre, de nem is engednék a fürdőszobámba idegent
Hát persze, hogy az, de tusolni lehet papucsban pl.
Amikor a fürdőt újítottuk fel, akkor a szomszéd felajánlotta, hogy nyugodtan menjünk tusolni. Simán átmentem volna hozzá, de a munkahelyen oldottuk meg.
Szállodába is letusolunk, ahol szintén nem a mi fürdőnk van és persze más üdülő helyen is. Ha elmegyünk nyaralni több napra, akkor kell fürödni.
Ilyen helyeken nem kádba fetrengek, hanem gyors tusolás és kész.
Rég röhögtem ennyit fórumon, csorog a szememből a könny:D
Néha úgy gondolom, hogy vannak ilyen polgárpukkasztó fórumok. Minden esetre le a kalappal az agyuk előtt. Kitalálni sem tudnék még csak hasonlót sem:D
Na ezért van nekem meghagyva a villany bojler és a vegyes tüzelésű kazán.
4 csap és újra van melegvíz és fűtés.
Jesszus.
Felteszel egy fazék vizet forralni,oszt beleöntöd a kádba.Azért eressz hozzá hideget is,nehogy kopasztás legyen a vége.
Mosogatáshoz szintúgy működik-ha van klasszikus teáskannád,abból nagyon jól lehet adagolni a forróvizet.
Sokan egy egész életet leéltek fürdőszoba nélkül, mégis kibírták.
Április végén a fűtés hiánya már nem gond.
Mosakodás: melegítsz vizet, bele egy lavórba vagy a mosdóba és lemosakodsz.
Nem tudom mennyi helyisegrol van szo, nem tudom M.o.i aktualis idojarasi viszonyokat, az egesz legteret, mennyit tolt ott es mivel, mennyire oltozik fel, mennyit szan ra.
En adtam egy tippet, mit erdemes megnezni, ha temyleg olyan hideg van, hogy nem birja. Az mar nem ez endolgom, mit kezd vele.
További ajánlott fórumok:
- Internetfüggőség szülői szemmel? Tehetünk valamit?
- Albérletből költöznünk kell, mit tehetünk?
- Parlagfű: tehetünk valamit az allergia ellen?
- Tiltanak a szülők, vagyis csak a fiú szülei, pedig már nem vagyunk gyerekek (21/26) mit tehetünk, van értelme?
- Magány, mit tehetünk ellene? Adjatok tanácsot!
- 1 hetes szakítás után, mi a fenét kezdjek magammal? Olyan üres lett minden. A fiammal ketten maradtunk, és jár az agyam, jól döntöttem-e.