Tiltanak a szülők, vagyis csak a fiú szülei, pedig már nem vagyunk gyerekek (21/26) mit tehetünk, van értelme? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap este láttam egy filmet talán a film +-on.Egy lényt hoztak létre kutatók,ami végül kifejlődött előbb nő nemű volt majd hímnemű.Megtudná nekem valaki mondani a címét.
Köszönöm.
Akkor lesz mivel foglalkoznod, mindent bele. Milyen suliba jársz?
suli csak hétvégés , de már a diplomamunka előkészületeket kezdem hétfőtől, szóval igyekszem
Ennek igazán örülök! Próbáld magad lefoglalni valamivel. Suliba jársz vagy dolgozol?
jól vagyok köszi , igyekszem összeszedni magam
tudom hogy most vigasztalni akartok , de ugysem tudtok , most igy érzek , ezzel vogasztalatak egy éve is mikor először szakitottunk . nem találkoztunk , szidtuk egymást , ment a sárdobálás , gyűlölet is volt , de mikor újra láttam tudtam csak azért gyűlöltem mert még szeretni is tudnám , és most meginn ugyan ott tartok mint egy éve
Nem kell bele kapaszkodni hidd el. Meglátod nélküle is sok mindenre képes vagy.
Ha pedig tényleg nem különbek mint ti, akkor hagyd a fenébe. Meglátod az életben sokkal különbet fogsz találni.
Tapasztalat.
megszoknás , hát nem is tudom , 2 év járás több mint gy év kulön voltunk nem is láttuk egymást , szerintem már nem megszokás de lehet , lehet csak én keresem a kifogásokat hogy kapaszkodhassak még belé :S
hát nem szolnak bele , inkább elmondják a véleményüket és kész , de rám bízzak, őket is kiakasztja az ahogy hozzám állnak h hogy kulömbnek tartják magukat nálunk pedig két egyszerű középrétegbeli családról van szó , annyi kulömbséggel hogy én faluban lakom ők pedig egy kisváros szélén . ennyi
Nem, bocsi félreértettetek. Én a te anyukádra lennék kiváncsi. Mármint, ha ilyen a helyzet, ezt biztos ő is látja. Őt nem idegesíti, hogy így bánnak a lányával, végül is mennyivel különbek ők mint ti? Ő nem próbál meg neked segíteni, terelgetni, tanácsot adni, hogy kislányom ennek nem lesz jó vége?
Ő engedélyezné az esküvőt?
Mert ne haragudj, az én édesanyám nem szólt bele soha semmibe, de az ilyet már nem hagyta volna szó nélkül.
akkor meg kell kérdezni, odamenni és személyesn! akkor nem csaphatja rád a telót! kénytelen elmondani!
pf, ne haragudj nem tudhattuk. Csak a leírások alapján nem volt szimpatikus a barátod hozzáállása.
csajok , csajok , ez iggy ment már akkor is mikor először jártunk akkor is volt szemforghatás , beszologatás , nekem. ha én hivom őket vezetékesre akkor egyszerűen megemeli a kedves mama a telefont és leteszi , , volt hogy az exem tőle hivott az mama mobiljárol aztán a mama viszahivott hogy kivagyok , mikor bemutatkoztam akkor lecsapta egy mukk nélkul , szoval , nekem fel sem venné a teloját ha hivnám
helyében megtenném az tuti, hátha még észbekap és felhívja, akár otthon is és megkérdezném, hogy mi van!
erre én is gondoltam!!!!!
persze, azért kiváncsi lennék az anyós válaszára! egyszer tuti felhívnám és megkérdezném, lehet, hogy a kislány lepődne meg a legjobban, hogy ilyenről szó sincs
Ez nagyon így van, addig úgy sem tudsz nekik semmit mondani, míg saját bőrükön nem tapasztalják. De egy házasság ilyen helyzetben?
Nem tudják mit jelent ez a szó. Legalábbis nekem nagyon sokat. Nem elég csak egy kis megszokás. És tényleg az anyukája mit mondhat erre? Azt még jó lenne megkérdezni.
sajnálom az ilyen kis naív lányokat! de az a baj velük, hogy ha mondod a jót, és próbálod jó irányba terelni akkoris átellenben mást csinál
ez a lényeg, ezért is írtam, hogy tartálynak használta a csajt, aki gondolom rákérdezett, és inkább kidobta, ennyi
Ez nagyon jó, az a lényeg, hogy szeressék egymást, a többi nem számít:))
Nézd, a szerelmük erősebb! az anyja elfogadta ezt a helyzetet, de megmondta, hogy nem fogja szeretni akkorsem! a lány próbálkozott egy ideig, oszt feladta! ennyi! nem érdekli a fiát sem, szereti és ez a lényeg a számára!
Szomorú, de van ilyen! Szerencsére nálunk ilyen nincs. Engem szeretnek a férjem szülei, és én sem panaszkodhatok!
dehogyis! nincsenek együtt, azóta se szerették meg egymást és nem is fogják soha! ez van!
Hát lényeg, hogy tisztázták! És azóta együtt a család? Mármint anyós és meny?
persze, 6-ból 4-en felálltunk, kimentunk a konyhába, hogy beszéljék meg, aztán visszamentünk kajálni! a hullaházban nagyobb buli volt sztem aznap mint nálunk :) de bocsánatot kért, engem nem zavart, mert legalább tisztázták! :D jót mulatkáztam :D
Ez jó lehetett:) Megnéztem volna. Legalább azért jó sikerült a szülinap:))
az unokatesom úgy vette el a feleségét, hogy nem szólt senkinek a családban, mivel az anyja nem bírta a nőt, de ő szerette, titokban összeházasodtak és az én születésnapomon közölte az anyjával, hogy:
-Ja, amúgy megházasodtam! jó étvágyat! :)) mókás volt :D
hát van olyan férfi a családban aki úgy vett el nőt hogy a szülei megvontak minden támogatást tőle. az igazi szerelem kitartás minden bajban együtt.
sajnálom hogy szakított veled, de így könnyebb lesz neked. ez a házasság nem működött volna és nem a szülei miatt. ..
További ajánlott fórumok: