Mekkora volt az eddigi legmagasabb telefonszámlád? (beszélgetés)
Vezetékesre kaptunk 72 ezres számlát, kikértem a hívott számok listáját, egy számomra idegen nyelvet beszélő pasi vette fel. Na mindegy, kértem másik számot titkosat csináltattam , letiltottam a vezetékesről a külföldre menő hívásokat, meg még egy kis szerelői segédlet segítségével elvédettem a vonalat...
Na azóta a szokásos net+hoppá dijat fizetem, ami 10%a a 70ezres számlának.Érdekes bárhova mentem telefonlátam a t homnál senki nem tudta megmondani mi ez , fizessem ki oszt pofa be.....
26.000 vezetékesen (Anyukámnál). A lányom hívta a tv-játékot ész nélkül. Mondanom sem kell, hogy egyszer sem került játékba.
Nyilván kifizettük Anyunak.
Forintban 145000 a p...on-nál, érdekes módon nem változtattunk a telefonálási szokásainkon, és fél év alatt 80-ról fokozatosan felment addig az összegig, persze szolgáltatót váltottunk, mert indokolni nem tudták tarifa nem lett drágább...
Ennek már 7-8 éve azóta T-......, viszont náluk a maximum volt a 80/hó, átlag 40-körül van, de internet mobil otthon, és két fő előfizetés is benne van.
40.000 Ft.
Londonban voltam egy hónapig.
Vezetékes: átlag 7 ezer (de külföldi hívások miatt)
Mobil: olyan 5 ezer kb
További ajánlott fórumok:
- Halott ember telefonszáma:(
- Hogyan kérjem el egy pasi telefonszámát?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?
- Mi a Google telefonszáma?
- Megkérdezésem nélkül a boltban, ahol dolgozom a munkáltató kirakta a nevem és a telefonszámomat a bolt ajtajára
- Email címet szeretnék váltani, gmailesre. Mindenképpen kell telefonszámot megadni?