Mekkora a baba? (beszélgetés)
húúúú, köszi :)
tescoba akkor elnézek még sztem holnap :D majd jegyzetelek :D
Találtam mérettáblázatban derékbőséget 0-3 hó 43 cm.
Ha emlékeim nem csalnak Tescos babaruháknál a csomagoláson többféle adatot leírnak... esetleg? :)
igazából nincsenek meg az olyan pici ruháink. ami van, az meg olyan jól el van pakolva, hogy nem tudom hova :o
mellkaskörfogatot mértek, de sztem derék/csípő annál jóval kisebb.
próbálom közben keresgélni ezeket a méreteket a neten... de nehezen megy.
Szia!
Szerintem vegyél elő egy újszülöttkori rugdalózót, aminek van talpa is és azon mérd le. Azon még kb le lehet mérni kb mekkora a kis talpa, meg a lába.
Derékkörfogat... hasát nem mérték Áronnak mikor picike volt, onnan lehet kalkulálni kb-re.
de azért nagyjából legalább... hogy pl egy 0-3 hósra való babylegs mekkora legyen? mert az, hogy most 10 vagy 12 centi hosszú, mindegy, legfeljebb buggyos lesz... de nehogy már túllógjon a lába ujján (na meg nehogy olyan bő legyen, hogy felemelem és leesik :))... hogy a talpa 9, v 10 centi, mindegy... de ne 21es méretű legyen a cipőcske.
pelus pedig egy newborn, és 1es méretű pelus méret...
Mivel van nekem is kisfiam, nyilván tudom, mekkora egy újszülött, illetve pici baba... feje, mellkasa, hossza, stb.
szeretnék -elsősorban fotózáshoz- kellékeket gyártani, ezért fontosak lennének a méretek.
mekkora egy ilyen törpicsek talphossza? lábhossza (belső)? vádlikörfogata? pelusmérete (pelus hossza, illetve derékkörfogat)? stb...
sajnos (?) a 20hóson már nehéz ezt lemérni :)
További ajánlott fórumok:
- Hányadik hétre szültetek, és mekkora babasúllyal?
- Mekkora a babátok és milyen méretű ruhákat hordtok?
- Mekkora szókincs normális, mit kell tudnia és ismernie egy 17 hós babának?
- 27 hetesen mekkora volt a babátok? Azt hiszem a babám nagyon pici.
- 22 hós babátok mekkora?cm, kg
- Szerintetek mekkorára vágjuk a baba haját hogy erősödjön?