22 hós babátok mekkora?cm, kg (beszélgetés)
Látod,ez nagyon érdekes.Kisfiam egész nap rohangál,szinte meg sem áll.
Biztos,hogy a genetikának is nagy szerepe van ebben a dologban:(
Remélem azért neki nem kell szenvednie majd sokat.
És ez ebben a korban a legrosszabb.Főleg ha csúfólják a gyerekek.
A kisfiam 6,5 éves és kis husika is,meg magas is,és csúfolják.Állandóan a mérlegen van,hiába mondom neki,hogy nem dagika.Persze van rajta súlyfelesleg,de nem akarom hogy sérüljön a kis lelke,ha mindig ezzel foglalkozik.Igyekszem inkább több gyümit etetni vele.
Szép nagy babód van,édes!
Ilyen pici korban,ha husis a baba édes,de az én 14 éves lányomnak,most avval kell megküzdenie,hogy lejjebb menjen a mérleg nyelve!
Most próbálom rávenni,hogy legyen szives kézenfogva sétálgatni velem,de hát nem hajlandó...hiába az olyan ciki:)
3940grammal született.
Köszönöm nektek,hogy írtatok ide!Azért látom sokatoknak "hatalmas" babájuk van.
Kislányom 2550gr és 50cm-rel született 36,hétre,a dr.nő szerint egy kicsit vékonyka,de minden rendben van vele.
Köszi Helga a biztatást,remélem tényleg lassan,de biztosan elindul a kilók felé.
Mindenkinek szép napot!
Szia!
Nekem ikreim vannak,de teljesen különbözőek mind súlyban,mind természetben,mind nemben.
Martin 13,9kg és 93cm
Sztézsa 11,3 és 87cm.
Általában tényleg könnyebbek a lányok,a fiúknak erősebb a csontozatuk.Egyébként akinek most óriási a babája,az nem biztos,hogy óriási is lesz.Az sem biztos,hogyha most ilyen vékonyka ilyen is marad.Nekem a nagylányom anno ennyi idősen 10,7 és 83 cm volt,most 14 éves és fogyókúrázik.Elmúlt 3 éves és olyan étvágya lett,hogy fokozatosan lett a törékeny,vékonyka lányból,erős csontozatú.Ha vidám,örök mozgó,majd beindul!Minden jót nektek!
Nagyon édike,Dóra!
Meglestem...:)
Az én anyósom is ilyen:(
Az nem semmi...
Elhiszem,hogy nehéz,de talán már nem kell sokat vinned kézben..
Hány kg-val született?
elhiszem.kb ekkora a fiam, de ő 3 éves,pár centivel magasabb.
én bizony már nem cipelem-mert nem bírom el hosszú távon vagy a lépcsőn fel.
Sziasztok!
A lányom még 17 hónapos sincs,de 95 cm és 16 kg.Nem mondom,nem könnyű a fenekét cipelni:)
12kg 90cm de fiú.a lányok kisebbek általában.
az enyém is inkább hosszra nő,örökmozgó.
ne izgulj az unokahúgunk majdnem egy évvel idősebb de alacsonyabb a fiamnál,súlyra egyformák.
Gratula!
A kislányom 15 hónapos és 12700 gramm és 86 cm.
A kisfiam még nagyobb volt ennyi idősen.
Ő 1 évesen volt 14 kg és 88 cm.4850 grammal született.
Remélem nem baj hogy leírtam.
uppsz.
nálunk kicsilány fél éves és 9240 gramm, 72 cm. Kiváncsi leszek majd másfél év múlva mi lesz...
Sziasztok!
Nekem van egy kislányom,aki 10.4kg és 85cm magas.
Kicsit vékonyka,de nagyon mozgékony.Kiváncsi lennék kinek mekkora a manója ennyi idősen!
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Ki mekkora TSH-val esett teherbe?
- Mekkora a babátok és milyen méretű ruhákat hordtok?
- 27 hetesen mekkora volt a babátok? Azt hiszem a babám nagyon pici.
- 18 hetes ultrahangon mekkora volt a babátok? A nemét meg tudták mondani?