Mei tai - Melyik a jobb? Tündérputtony vagy Gremese? Mi a különbség?Mennyiért éri meg? (beszélgetés)
Egyébként a hordozókendőt meddig lehet használni?
Megnézem a magyarindát is :)
Gremese után vettem Magyarindát.
Amíg a Gremesét hordtuk azt hittem, hogy tökéletes, aztán rájöttem, hogy tévedtem. A Magyarinda messze felülmúlja.
MI-t is egy magyar anyuka varrja.
megnézem vaterán, 5700-ért valóban nem drága!
Néztem a gremese honlapot, de ott azért elég drágák a hordozók!
Nekünk Gremese van. Nagyon nagyon szeretem. Gremsperger Emese gyártja, ő egy magyar anyuka. Szerintem túl sok különbség nincs a gyártók között, legfeljebb árban és némi fazon eltérés. Aukciós oldalon találsz tőle is akciósat, érdemes megnézni, illetve babakassza akcióba szokott lenni -40% kedvezménnyel, valamint a honlapon utolsó darabokat árusítanak ki.
Én azt tudom, hogy mei tai nélkül nem is tudom elképzelni a gyereknevelést. mi mindennap használjuk.
Sziasztok!
5 hónapos a kisfiam és nagyon szeretnék venni egy mei tai-t, mert a kendő lassan kényelmetlen, a kenguru pedig nem vált be.
Nézegettem internetes oldalakon használtakat is, mert azok annyira nem drágák, de nem tudok dönteni.
Akinek van tapasztalata, leírná, melyik vált be?
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?